Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna w stylu retro

Głaskanie faceta po pupie. Panowie co Wy na to.

Polecane posty

Nie wiem może ja mam jakieś dziwne staromodne przekonania ale zawsze mi się wydawało że to facet nie może utrzymać rąk przy sobie a kobieta pozornie opiera aż się jego zapędom by dopiero w sypialni się na niego rzucić. Panowie czy wy nie czujecie się odrobine niezręcznie gdy to dziewczyna się do was dobiera w centrum miasta??

Mnie by to chyba nie przeszkadzało, ale bardzo podoba mi się to o rzucaniu się na mężczyznę w sypialni.

Gość Bonisz
facet to nie pedał żeby mu koło tyłka robić !

Czasem niektóre koleżanki w pracy mnie poklepują, to całkiem przyjemne i nie przeszkadza.

Gość liho ty zboku ....
ty cioto bez honoru

A honor, to też sposób odnoszenia się do innych.

Gość dziewczyna w stylu retro
Widocznie źle trafaisz Marcalmond Nic, tylko się chciałam spytać. No ale cóż. skończyła się niestety Era Wielkich Łowców

Gość reklamiarz
turodymomen zawstydził Wielkich Łowców dziś został już poklepany po pośladkach 316 razy:classic_cool:

Nasza obecna obyczajowość pozwala nam okazywać uczucia na wiele sposobów. Jak która poklepuje swego samca, nawet w mieście, co w tym złego, może to gra wstępna? Na mnie najbardziej działa spojrzenie. W nim jest jest piękno, zmysłowość i pożądanie.

A łowca? Jak ktoś lubi niepewny towar to proszę bardzo. Weź tu poderwij chętną na jedną noc, skad wiadomo co ona robiła, komu i czym godzinę wcześniej? Może jej jeszcze plemniki między zębamu fruwają?

Liho 1) Własnie odebrałeś mi w iare w samców 2) znaczy jak ona Cię poderwie to jest szansa na to ze będzie nieużywana a jak 6y ją będzie sz muisł poderwać to niebezpieczeństwo używalności się zwiększy. Jak na mnie dziwne rozumowanie.

Jak to, parę zdań odebrało Ci wiarę w samców? To luźne wypowiedzi, nie sądziłem, że może Ci chodzić o klepanie jako sposób na podryw, raczej o klepanie np. ukochanego. Przejechałem się tylko trochę po przygodnym seksie. Jak klepnie mnie obca to co najwyżej ośmieszy się w moich oczach. Zyczę Ci by Twoj samiec był najlepszy na świecie, tak na marginesie. Będziesz go klepać jak chcesz i kiedy chcesz, a on nigdy nie przestanie Cię kochać. O!

Mi się tam nie chce klepać :) ja raczej z tych co wolą grać niewiniątko co się dopiero w sypialni rzuca i korzysta dowoli :) Tak się tylko zastanawiałam. Bo był w moim życiu pewien samiec. chciałabym by ze mną był ale jednocześnie chciałabym żeby to on się starał to on mnie zdobył. Ale cóż on nie robił nic więc każde z nas poszło w swoja stronę. I co ? Usidliła go osóbka ani ładna ani miła -która sama za nim łaziła i to ona go zdobywała a nie on ją. I nie wiem o co chodzi. Gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy - orły sokoły herosy?? Ci co kobiete zdobywali walczyli o nią...

Na każdego jest inny sposób, jakby ten co o nim piszesz był Twoją drugą połówką to musiałoby coś wyjść. Faceta czasem trochę trzeba zachęcić, jak spotkasz właściwego zrobisz to, spoko, nawet będziesz wiedziała jak. A kto jest jakim mężczyzną, tak naprawdę widać dopiero po ślubie. Spotkasz, romantyczko swojego herosa, zobaczysz. Cześć.

Gość alicja/kicja/kic
ja czasem sama sie klepne :)

Gość cron
lubię :)

Gość fghj
Bo był w moim życiu pewien samiec. chciałabym by ze mną był ale jednocześnie chciałabym żeby to on się starał to on mnie zdobył. Ale cóż on nie robił nic więc każde z nas poszło w swoja stronę. I co ? Usidliła go osóbka ani ładna ani miła -która sama za nim łaziła i to ona go zdobywała a nie on ją. I nie wiem o co chodzi. ano tak, juz dawno zrozumialam ze takie postepowanie to glupota i tak sie wlasnie konczy, jak czekasz na az on sam cos zrobi to sie nie doczekasz!! wiec to drugie zdanie o mnie :P tez usidlam pewnego samca, a on sie daje o dziwo :P

Gość amator damskich biustów
ja tam lubie. ale najbardziej lubie jak mi obciaga na rynku

Gość gośćgość
Oj lubię to :)