Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halibutka009

PO WYTRYSKU I ODDANIU MOCZU JEST MOŻLIWA CIĄŻA?

Polecane posty

Gość halibutka009

Kiedy kochałam się ze swoim mężczyzną troche mu się "popuściło" jednak nie byl to pełny wytrysk. Później poszedł oddać mocz, po czym wrócił i zaczeliśmy kontynuować. Wiem, że nie siedzą tutaj wróżki,ale jak sądzicie; Czy mozliwe jest że podczas tamtej nocy doszło do zapłodnienia? Z tego co zaobserwowałam był to pierwszy dzien wydzieliny lepkiej (dzien po tym jak mialam ostatnie objawy plodnego sluzu)

Gość halibutka009
Chodzi mi o to czy po oddaniu moczu drogi u mężczyzn się oczyszczaja ze spermy, czy niezupełnie? wiem że do zapłodnienia potrzeba duzo plemników więc ta sladowa ilosć byłaby w stanie zdziałać coś? Póki co nie staram sie z partnerem o dzisiusia, ale myśl o tym że mogłabym juz zostac mamą zaczyna mnie cieszyc ...

Gość yuyuyuy
do zaplodnienia jest potrzebny tylko 1 plemnik, a nie duża ich ilosc moje biedne dziecko. radze wrocic do szkoly na biologie

Gość do yuyuyuy
Tylko weć pod uwagę, że stanowczo większośc plemników ginie - jeden statystycznie nie ma zupelnie szans. Do tego weź pod uwagę że komórke jajową atakuje na raz mnóstwo plemników - jeden wejdzie do środka, ale reszta mu w tym pomaga osłabiając osłonke komórki. Tak więc drogie dziecko tez radze wrócić do szkoły. Do autorki, szanse na ciąże sa nikłe, choć jednak jakies tam są. To co popuscil mogło zawierac plemniki zdolne do zapłodnienia - to kwestia indywidualna faceta. Mocz powinien wyplukać resztki, no i raczej zabiło reszte plemników

Gość halibutka009
dziękuję za odpowiedz :) Zobaczymy cos ię stanie za kilka dni