Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzylotekjuz jutro

temp w pochwie - ciaza

Polecane posty

Gość duzylotekjuz jutro

Mam pytanie (kolejne z kategorii głupich)... Zaznaczam ze to jest pytanie z czystej ciekawosci... Czy to prawda ze w ciazy ma sie wyzsza temp w pochwie? Tzn jesli tak to jaka to jest i jaka jest temp jesli sie nie jest w ciazy? Ma ktoras jakies "doswiadczenie" w tym temacie?? Zastanawiam sie czy to prawda, czy ta rewelacje mozna ustawic obok - rewelacji typu ze bocian przynosi dzieci.... :)

Gość duzylotekjuz jutro
ladaco... nie zartuj nawet!! mi mama mowila ze mnie przyniosl listonosz! wiec nie zartuj tu z kapusta!! spaccja --> dzieki za info,a moze wiesz jeszcze kiedy mierzy sie ta temp? bo jakos nie moge sie przekonac do tej informacji ;)

Gość sdghshdshsdh
a słyszała kiedyś koleżanka/kolega o naturalnych metodach planowania rodziny? albo uczył/a sie biologii? Czy tak cieżko jest odpalić google, albo zacząć sie uczyć w szkole?

Gość duzylotekjuz jutro
odpalam.... aaaaa komp mi sie palii..... czy ja napisalam ze wierze w to? chcialam sie dowiedziec co sadza inne dziewczyny o tym i czy to nie kolejna bajka ;p jest prawie 8:00 a tu juz tyle zawisci ;p dzis naprawde moze byc dobry dzien! wyluzuj!

Gość sfsgfsgdsgsdg
nio to się pochwaliłaś że biologi nie znasz... anatomi człowieka się nie zna.... tu nie ma nic do wierzeni lub nie, to po prostu wynika z anatomi człowieka, dlatego napisałam google lub szkoła.... jak sie zastanawiasz czy w to wierzyć czy nie i czy inni w to wierzą, to nie wiem czy ty wogóle masz pojęcie o tym, że kobiety np. co jakis czas krawią. być moze temat miesiączkowania też umnkął.....

Gość podniioskizqa
podnoszze