Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revisq

chodzimy ze soba 2 lata a teraz mam spac z innymi

Polecane posty

Gość revisq

moj facet chce abym sypiala z innymi facetami. on chce byc w drugim pokoju. napwet nie chce podgladac ale mowi ze podnieca go mysl ze tamten mnie robi a potem sobie pojdzie. do czasu klotni po ktorej to wymyslil jestesmy ze soba 2 lata , super udanego zwiazku, niezwyklego seksu, fakt czasami mielismy spiecia ale to kazda para ma. co sadzicie o takeij jego postawie? ma to trwac tylko jakis czas, ale ja czuje opory, a wrecz nie chce tego to on napiera ze to oczysci nasz zwiazek i ze potrzebuje takikego fetyszu. jak sie do tego odniesc? pomozcie. zalezy mi na nim. jest nam ogolnie dobrze, ale nie zawsze chce spelniac jego fantazie (nie chce w pupe, choc pozwolilam tak sie kochac kilka razy aby zobaczyl jak to jest, ale juz teraz dalej ustalilismy ze nie). nie kreci mnie seks grupowy, jego troche tak ale czasami tez sie z tego wycofuje. teraz on chce onanizowac sie w drugim pokoju gdzie ja mam sie kochac z jakimis moimi kolegami lub bylymi (samam mam ich znalezc na dodatek), ale ma to byc tylko seks, bo nie chcemy zniszczyc uczuc. on potrzebuje takiej fantazji. kochamy sie. co robic? ja mam 24 lata on 32. jestesmy ponad 2 lata ze soba.

Gość hlglg
dziwne

Gość Srebrny Pykacz
niedługo Ci osła przyniesie na chate i powie ze masz to z nim robic a on chce patrzeć :P bierz go na smycz i do seksuologa ...

Gość matylda xxxk
ja to rozumiem. zadawala sie fantazja ze jestes z innym - to bardzo popularne wsrod mezczyzn. wazne aby wasza wiez byla tam mocna, ze was to bardzo umocni i doda pikanterii a nie rozdzieli. mysle, ze to moze bardzo rozpalic twojego chlopa na przyszle lata a tobie da szanse na sprawdzenie sie pod okiem ukochanego - wszak nie kaze ci tego robic non stop - rozumiem ze to taki eksperyment. ja bym byla za.

Gość niezły poojeb

Gość anna lubicz
hej. fajny pomysl. jak sie kochacie i on ci powzwala na skos w bok a po tym bedzie na ciebie jeszzce na max napalony to suuuuuper!.... tylko z tym obcym uzywaj gumki. jakby chcial podgladac to pamietaj ze super faceta podnieca jak sie na niego patrzy kochajac z tym drugim. jak widzi twoja twarz jak odczuwasz innego w jego jajkach wrze. mozesz byc potem pewna albo super sexu z twoim stalym albo ze sie szybko spusci hahahahah

Gość samanthaaaa
podejrzewam, że wcale mu się coś takiego nie spodoba, jeśli rzeczywiście to zrobisz... znajdź jakiegoś fajnego samca w necie, np. na http://www.sexpartnerklub.pl, a potem do dzieła :D - zobacz, czy Twój facet dalej tak tego będzie chciał ;)

Gość waliiiidiii
mysle ze ten twoj facet lubi miec jakiegos stresa albo jest z lekka maso. wez jakiegos kowboja niech cie przerznie mocno zebys kwiczala no i wtedy sie sprawdzi uczicia twego chlopaka hehe :)

Gość _Misiek_
Powiedz mu że nie, a jak będzie uparty to wyślij go do psychologa...

Gość magdallenka
Fajny pomysł ma ten Twój chłopak. Moze to być naprawdę ciekawy eksperyment. Wszystko bylo by w porządku gdybyście obydwoje tego chcieli. Ale skoro masz obawy to nic na siłę! Nie rób tego!!! Ja uważam że w łóżku można na prawde wiele, ale pod warunkiem że akceptują to obie strony!

Gość revisq
mzoe i by mi sie podobalo, tylko sie boje niewiadomej :-)

Gość zabiegany krasnal
no to na co ty czekasz? spelnij fantazje tego borciucha a po wszystkim i tak kopnie cie w dupsko bo powie ze nie moze cie szanowac po czyms takim he he he no bo niby za cos jest ten szacunek. Wiec badz madrzejsza i kopnij go pierwsza mowiac ze nie mozesz byc z kims kto chce cie zrownac ze szmata do spelniania oblesnych zachcianek, a po drugie ty nie mozesz szanowac kogos kto ma takie oblesne fantazje i niepotrafi docenic czegos tak pieknego jak milosc.

Gość panek125
spróbowac nie zaszkodzi www.platne-ankiety.za.pl

Gość doktor Lubicz wyjadacz picz
a co ty chyba mózgu nie masz skoro sama nie umiesz podjąć decyzji... nie chcesz to tego nie rób, chcesz to zrób, konsekwencje i tak ty poniesiesz a nie osoby które się tu wypowiedziały... Swoją drogą to zazdroszcze Twojemu kolesiowi - wymyśli jakiś kosmiczny pomysł a Ty prawie bez szemrania go wykonujesz... cudo nie kobieta... ech... gdyby moja była taka :) ps. wiesz ze kolejny level to jak już wspomniano Twój stosunek z koniem/osłem/lamą ??

Gość reflexc233
jak mialem 13 lat to moj wilczur dosiadal mnie tylko wtedy nie kumalam ze chce mnie przeleciec. ja glupia nago chodzilam przy psie spod prysznica a on sie spuszczal i lizal swojego siusiaka.

Gość i co ty na to
a ja mysle ze to on ma ochote na inna tylko chce cie miec w garsci ze "ty to zrobilas a ja nie moge?"

Gość żal mi cię dziewczyno
nie masz 13 lat a tak się zachowujesz , co facet powie to jest święte ? Koooooorva baby szanujcie się bo aż się słabo robi ja się to czyta , nastepnym razem pewnie będzie na ciebie srał :O:O

Gość anizzzzzzzz
ja lubie sie kochac jak moj luby patrzy na mnie obok.

Gość onczyona
to się nazywa cuckold dosyć popularne ale ekstremalne popatrz pod tym adresem www.zdradakontrolowana dalej nie pamietam ale wyskoczy na pierwszym miescu forum