Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wegetarian

Wegetarianie co byscie chcieli???

Polecane posty

Gość do wegetarian

Witam, niedługo moje wesele i slub Z wszystkich osób na weselu jedna bedzie wegetarianinem i chcialabym ulozyc specjalne menu tylko dla niej to znaczy dan cieplych mamy 6 z czego 2 bedzie mogla zjesc ale chcialam jeszcze z 2 specjalnie dla niej zamowic zeby tez sie najadla co proponujecie?????

Gość jmty
kotelty z cieciorki albo pierogi czy naleśniki ze szpinakiem

Gość alfabetagama
tak nalesniki ze szpinakiem to dobry pomysl.moga byc rowniez kotlety sojowe.

Gość aaaiaiaiiaaaaa
!ostrożnie z soją, jest alergogenna i może się zdarzyć, że twój jedyny wege akurat będzie na nią uczulony:)! Kotlety z cieciorki/ grochu włoskiego/ soczewicy Pierogi/ naleśniki ze szpinakiem i serem pleśniowym Grillowane bakłażany z mozzarellą i pomidorami Pomidory nadziewane kuskusem Generalnie, warzywa, które nadziejesz ryżem/ kaszą i innymi wrazywami są dobrym pomysłem (kabaczki, cukinia, bakłażan, papryka, pomidory) Kotlety z jajek Nieśmiertelny camembert z żurawiną:)

Kurcze takie pysznosci wypisujecie,że chyba sama sobie os takiego upitraszę mimo, że nie jestem wegetarianką.

Gość Niebieska Orchidea
Warzywa z ryżem zapiekane w papierze ryżowym.

Pakorę- warzywa w cieście z gorącego oleju Ja tylko radzę niekoniecznie smażony, panierowany żółty ser bo to akurat mój postrach!

Gość gruszkakula
Krokieciki z soczewicy. Ryż smażony z warzywami, np. po chińsku (pokrojona w paseczki marchewka, cukinia, grzybki mung, kiełki fasoli, orzeszki ziemne, kawałki ananasa, pędy bambusa, wszystko podsmażone z orientalnymi przyprawami:-) ) Kotleciki z cieciorki, jak już ktoś pisał. Cukinia zapiekana z ziołowym twarożkiem.

Gość krokieta z kalafiorem