Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolajola

Pozycja na jeżdzca a prezerwatywa

Polecane posty

Gość jolajola

Zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie, czy kochając się do końca z wytryskiem w środku w prezerwatywie w pozycji na jeźdzca jest ryzyko zajścia w ciąże? tak logicznie myśląc, działa siła ciążenia, sperma może wypłynąć górą kondoma i znależć się w okolicy dróg rodnych kobiety? Co o tym myślicie?

lepiej nie kochać się do końca w prezerwatywie, ponieważ może pęknąć i problem gototwy.takie ekscesy można urządzać jak kobiete bierze pigułki. przyznam szczerze, że na Twoje pytanie nie potrafie odp sensownie

Gość gruszkakula
Prezerwatywa właściwie przechowywana i prawidłowo założona nie pęknie. Nic też nie wyleje się dołem, bo mocno przylega (oczywiście trzeba zaraz po wytrysku wyjąć penis z pochwy, bo jak się kurczy - gumka przestaje przylegać).

Gość jolajola
chodzi mi o prezerwatywę nie pękniętą, odpowiednio założoną, itp. po prostu czy po wytrysku, jeszcze przed wyjęciem członka z pochwy może "coś" z niej wypłynąć? wydaje mi się, ze wspomniana pozycja sprzyja takiemu czemus,ale może sie mylę

Gość gruszkakula
Jak już napisałam, nie wypłynie, dopóki członek jest w pełnym wzwodzie. Dlatego zaraz po wytrysku facet powinien się wycofać.