Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniurka1

przyjecie urodzinowe meża

Polecane posty

Witam! w sobote mam zamiar zorganizowac mezowi przyjecie urodzinowe ... ale kompletnie niewiem co mam przyzadzic do jedzenia ... niewiem jaki tort zrobic i jak go ozdobic ... po prostu nie jestem zorganizowana ... to przyjecie bedzie kameralne okolo 15 osob ... ale chce zrobic cos super ale prostego i nie za duzo ... ma ktos jakis pomysl ?? prosze o pomoc...

Gość
torta kup w cukierni , polecam tiramisu albo czrny las zrób 2 rodzaje sałatek; tradycyjna jarzynowa i druga jakas bardziej egzotyczna np grecka do tego chlebek, wedliny, jajka w majonezie do picia;kawa, herbata, z alkoholi czysta wodka, szampan albo jakies dobre wino

Kurczak w winie rewelacja :) sałatka z ryżem porem i kurczakiem bardzo smaczna i prosta do zrobienia :) z ciasta możesz kopca kreta zrobić ja nie mam talentu do pieczenia ale to zawsze mi wychodzi hehe bo z torebki ;)

tort, to też bym kupiła w cukierni, a reszta to jak napisała kotka- sałatki, wędliny, jajka, ewentualnie jakieś jedno, konktretne danie na ciepło i będzie ok.

Gość Miksa x
ja na twoim miejscu zrobiłabym jakies 2 dania np kurczak i krokiety. a do tego dorobiła własnie tach przystawek, jajka w majonezie, półmisek z wedlinami, ze 2 sałatki, grzybki, warzywa, owoce, paluszki , krakersy. mozesz zrobic taki paluchy słone i do tego zrobic ze 2 dipy

Gość narika098
Każdego roku urządzamy cztery przyjęcia urodzinowe dla wszystkich członków rodziny. jestem kucharką nieprzeciętną, i jak mąż twierdzi potrafię nawet przypalić wodę na herbatę. Dlatego zawsze zamawiam sprawdzony catering http://izabelaplociennik.pl/catering-wroclaw/ Jestem wtedy pewna, że nie będzie plamy, i wolę to niż sterczenie nad garami.

Gość Metbud konstrukcje stalowe
Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej.

Gość gość
Jeśli potrzebujesz mniejszej sali w fajnej okolicy to sprawdź restaurację www.zakatek-smaku.pl koło Warszawy. Dookoła jest zielono, a w środku knajpy elegancki wystrój i miła obsługa.

Gość gość
Nie znam lepszego miejsca w Wawie do gry w bilard niż House od Pool na Marynarskiej. Klimat, nowoczesne stoły, miła obsługa. Wszystko tu jest jak należy. Po 17 darmowy parking podziemny, dobre jedzenie w restauracji, szczerze polecam. Na stronie houseofpool.pl jest mail do robienia rezerwacji podany.

Gość gość
a może impreza w fajnym miejscu bedzie rozwiązaniem, swietnie sprawdza się na takie okolicznosci łubinowe wzgorze, sprawdz sobie ich strone może to będzie własnie to http://lubinowe.pl/

Gość gość
Gorąco polecam Pałac Akropol w Lublinie, mają świetną kuchnie, kelnerów i przepiękny wystrój, ja organizowalam tam chrzciny ale będziemy tam wracać na różne imprezy okolicznościowe http://akropol.lublin.pl/

Gość gość
Dla mnie idealne miejsce na urodziny, szczegolnie jakies huczne , na 40tke itd to sala bankietowa Venge , mozna na stronie zobaczyc zdjecia, robia wrazenie

Gość gość
Zdecydowalismy na Catering Arts, pyszne jedzenie i dobra cena, a przyjecie robilismy w domu kultury w Chorzowie :)