Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka0

Odstawienie tabletek w połowie przyjmowania

Polecane posty

Gość Polka0

Witam, mam problem, chciałabym odstawić tabletki yasminelle, a jestem w połowie opakowania. Bardzo zle sie czuje, dwa razy nie wziełam tabletek o odpowiedniej porze, zamiast wziac wczoraj wziełam dziś o 10. Nie wiem co mam robic, to moje pierwsze opakowanie. Miesiaczka powinna mi sie juz skonczyc jakies 4 dni temu, a ja ciagle mam dziwne plamienie i krwawienie z pochwy, czy może cos mi byc? Nie moge dodzwonic sie do mojego ginekologa. Wiem, ze powinnam odstawic je dopiero po skonczeniu całego opakowania, ale bardzo mnie mecza. Za kilka dni mam poprawke, nie moge sie na niczym skupić, boli mnie głowa, bola mnie kosci, dretwieja nogi. Prosze o w miare szybka pomoc.

Jeżeli masz problemy krążeniowe, duszności, bóle zamostkowe, poważne zaburzenia widzenia itp. - odstaw, ale natychmiast, jak tylko się da, skontaktuj się z ginekologiem. Najlepiej z jakimkolwiek, jeśli Twojego nie ma. Licz się z problemami typu plamienia, gorsze samopoczucie, no i rozregulowanie cyklu - możesz mieć wszystko poprzestawiane, bierz to pod uwagę, współżyjąc.