Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caresiatko

Komu pomogły anty na tradzik??

Polecane posty

Gość Caresiatko

jw

Gość MDFLGJD
no wlasnie tez sie podpisuje pod to pytanie bo zaczelam niedawno pierwsze opakowanie i tez sie zastanawiam ? :)

Gość treletrelee
mnie pomogły:) zawsze miałam obsypaną twarz a teraz nic, zero, czasem sie jakiś pojawi ale sporadycznie:D

Gość MDFLGJD
trelelele a dlugo je stosujesz? po jakim czasie widac efekty?

Gość treletrelee
tylko że dopiero tak gdzieś po pół roku mi zeszły całkowicie, nie wcześniej. a jak zaczęłam pierwsze opakowanie to mnie obsypało okropnie ale potem zaczelo schodzic

Gość treletrelee
biore ponad rok i efekty zauważyłam po pół roku jak pisalam wyzej:)

tak pigulki pomagaja na cere ja tez mialam problemy z tradzikiem nie jakis tam straszny no ale byl jak zaczelam brac pigulki to cera mi sie poprawila i teraz sporadycznie wyskoczy cos tam.

Gość MDFLGJD
kurde to dlugo troche:P ale moja trarz nie jest w takim zlym stanie to moze krocej to potrwa:)

Gość treletrelee
każdy reaguje inaczej:) także może szybciej sie pozbędziesz syfków:D

Gość Caresiatko
A jakie to były tabletki??

Gość Caresiatko
Mam zamiar wybrac sie do gina ale nie wiem co mi zapisze i czy dobrze trafi:(

Gość MDFLGJD
wlasnie jakie? ja biore yasmin.

Gość treletrelee
moje tabletki to novynette i nie przytylam po nich nic

Gość MDFLGJD
mi by nawet n ie przeszkadzalo jakbym nabrala troszke cialka:P

Gość Taka jedna Justyna
mi zdecydowanie pomogly;) zawsze mialam takie duze syfy bolace jejus to bylo okropne bolal mnie clay pysk:/ nie moglam na siebie patrzec, sram na wsyztskie leki ale tabletki to byla ostatnia deska ratunku;) DIANE 35 - takie tabletki zazywam juz bardzo dlugo 3 blisty kosztuja okolo 120 zl wiec nie tak duzo:P fakt chwilke trzeba je brac by dzialaly mi wystarczylo 3/4 miesiace i mam buzke sliczna;) WRESZCIE;) czasme cos wyskoczyc raz na meisiac jeden syfek ale jest super;) teraz tylko musze isc na alser zeby zwalczyc blizny po tardizku bo zbyt dlugo sie u mnie on utrzymywal, nie czekajcie dziewcyzny bo pozniej ebdziecie musialy wydac tak jak ja 500zl na jeden zabieg zbey pozbyc sie plam i dziur po tradziku ;)

Gość Taka jedna Justyna
okolo 20zl* pomylka:P

Gość Caresiatko
Kurcze lecze sie juz 3 lata u dermaotologów i moja jedyna nadzieja w tabletkach anty:( w przyszłym roku slubuje i strasznie sie boje ze mi te chwasty nie zejda:(

Gość Taka jedna Justyna
tez leczylam sie u dermatologow duac, brewoksyl i tysiace innych i poplenilam blad po pierwsze wysuszalam ta gebe wiecznie rpzez co mi sie juz pojawiaja zmarszczki;p zamiast nawilzac by jak najdluzej miec sliczna buzie to je wysuszalam i juz mam pierwsze zmarszczki wlasnie w okolicach ust gdzie ZAWSZE mialam syfki, druga sprawa zbyt dlugo z tym zwlekalam i teraz mam plamy i dziury ktorych inaczej nie zwalcze niz laser, bo mikrodermabrazji juz probowalam i to nie skonczylo sie na jednym zabiegu tlyko chyba na 5 i nic:/ na prawde szkoda czekac bo to cho,erstwo nie zejdzie po tych beznadziejnych lekach

Gość blakcat
ja tam tragedii na twarzy nie miałam ale po anty mi wszystko zeszło i mam ładną cerę. Problem w tym że po odstawieniu tabletek trądzik pewnie wróci - mi nawet w przerwie cera sie pogarsza.