Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubiła_tańczyć

najchętniej kochała bym sie w staniku

Polecane posty

mam straszne kompleksy co do moim piersi i przez to jak do tej pory nie byłam na górze. Juz sobie wyobrazam jakby podskakiwały i lataly na wszystkie strony... To takie irytujace bo nie mam zadnych oporow przed nowymi rzeczami a taki kompleks nie pozwala mi na normalny sex :/

ding dong ... nie kumam Cie skarbie , nie masz oporów przed "nowymi" rzeczami a krępujesz się sciągnąć staniczek ? Pokaż się nam , zobaczymy czy az tak źle .. pewnie przesadzasz , tym bardziej wyleczymy Cie z kompleksu :D

Gość magdallenka
Lubiła tańczyć! mam dokładnie tak jak Ty, i nikt kto nie ma problemu z cyckami tego nie zrozumie, będą tylko wkurzać cię do okoła. Ja się zmusiłam , i przekonałam do wszystkich pozycji, ale i tak wiem jak wyglądam na górze i zawsze czuję się wtedy paskudnie. To jest straszne uczucie. Najlepiej jest mieć miseczkę A, biust wygląda normalnie i nic nie podkakuje w rzadną stronę. Nawet Ci powiem że jak sypiam z moim chłopakiem to prawie zawsze w staniku, on nawet go nie ściąga, no tak co będzie ściągał patrzeć na co w końcu nie jest! smutno mi z tego powodu, mam okropne uczucie niższosci przez to;((

nie zdjec nie dodac bo sie wstydze po prostu.. sa duze i mam dosc duze brodawki i nie wyglada to zbyt ładnie.. a jak jestem na dole to jakos o tym nie mysle, bo nie skacza tak strasznie.. hm no nie wiem w staniku wygladaja ok ale moj facet nie zgodzilby sie na taka ewentualnosc..

Gość gruszkakula
Ale faceci właśnie za to uwielbiają pozycję na jeźdźca - bo mogą patrzeć, jak podskakują i falują piersi partnerki!

Gość jutrews
ale pierdzielicie. Ja mam małe b.I co, chciałybyście na leżąco wyglądać jak małe dziewczynki?? ja bardzo bym chciała żeby i mi coś latało jak prawdziwej kobiecie..

Gość ee tam
przesadzasz...ja po porodzie...piersi sie powiększyły...troche niestety straciły na jędrności ale o dziwo;]...moj chlop uwielbia je i ciagle mi je maca;]....obejrzyj swojego pana czy taki ideal ze oczekujesz od siebie bycia idealna

Gość magdallenka
jutrews! właśnie takie osoby jak Ty mnie wkurzją, nie wesz jak to jest to sie nie wypowiadaj, nie masz pojecia ile problemów niesie za sobą posiadanie dużych cycek, mi sie tam marzy takie małe b, ale niestety... Nawet operacja pomniejszenia piersi jest droższa i bardziej niebezpieczna od ich powiększenia. No nie dół!

heh jak dla mnie to on jest idealny i oczywiscie nie narzeka na moj biust, ale kompleks ma to do siebie ze zostaje chyba na zawsze.. chciałabym miec takie B, jedrne i z małymi brodawkami... eh pomarzyc mozna ;)

Gość chrupka mam
dokładnie dziewczyny . .. jezeli akceptuje to cała ... mam D ... kiedys tez sie jakos tak hmmm wstydziłąm? .nie no troszke mnie to gdzies tam wewn . pewnie ugniatało w myslach ze kurka .. duze ...zawsze ruchliwe! ./ grr. ale ..faceci to uwielbiaja :! i jest git majonez ..pozdrowki dla was

Gość smieszne jestesci
macie problem nie z cyckami ale z sama soba ja mam rozmiar 75 e/f jak mialam d to myslalam ze oddalabym wszystko zeby byly mniejsze do czasu jak zrozumialam jak mozna nimi ladnie wszystko zalatwic szczegolnie jak sie rozmawia z panami, co do seksu za nic nie zrezygnowalabym z pozycji na jezdzca moja ulubiona