Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adolfinnna

Dziewczyny co mam robic????!!!!!

Polecane posty

Gość adolfinnna

Dzis jest moj 12 dzien cyklu, cykle mam przewaznie 31dniowe i pojawil sie dzis płodny sluz, bardzoo rozciagliwy, przejrzysty. Jak dla mnie to o wiele za wczesnie. Czy taki sluz moze wystapic w ciazy? dodam, ze jest ona mozliwa, choc okres dostalam tylko byl bardzo skapy i trwal krocej niz zawsze.

Gość co robic co robic
jesli chcesz dziecko, to uprawiac seks wlasnie teraz - masz ewidentnie dni plodne. jesli nie chcesz dziecka - wstrzymaj sie z seksem.

Gość adolfinnna
ale to nie jest mozliwe zebym juz teraz miala owulacje, przewaznie ja mam ok 16dc. pierwszy raz mam cos takiego, zawsze jak sie pojawiaja dni plodne to jest przez pare dni uczucie mokrosci itp. i pozniej ten sluz najlepszej jakosci a ja mam go odrazu, nie wiemc zy rozumiecie o co mi chodzi....:(

Gość a jednak owulka się pojawiła
wiec jedyne co mozesz zrobic to jak wyżej napisane

okres w ciąży moze wystapic, nawet moze trwac przez 3 miesiąće wiem bo moja kuzynka tak miała. często wystepuja tez plamienia w dniu spodziewanej miesiaczki. co do sluzu w ciaży to prawdopodobnie jest taki jaki opisujesz

napisz jak wygląda twoja sytuacja? czy on skończył w tobie? czy moze sie zabezpieczaliście? ile dni upłynęło?

Gość adolfinnna
Nie jestem w ciazy zrobilam test...najwidoczniej to owulacja i to bardzo szybka

jesli jednak bys sie czuła inaczej, miala jakies objawy ciązowe radzę powtórzyć test i to najlepiej rano z pierwszego moczu

Gość dziewczyno pierwszy dzień
ze śluzem płodnym nie jest od razu dniem owulacji! przecież dni płodne trwają około 7 dni spokojnie za 4 dni dopieroo mozesz mieć owulację ja tak mam właściwie zawsze