Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoccc

NADCZYNNOSC TARCZYCY

Polecane posty

Gość prosze o pomoccc

czy ktos tutaj choruje na to? da sie to wyleczyc? glownei chodzi mi o wage bo strasznie schudlam czy po lekach waga wroci do normy?

Gość pokahontas29
ja mialam 6 lat temu nadczynnosc....mialam wykryta pozno i zniszczyla mi wiele rzeczy w organizmie :( przy tym doszla nerwica na ktora sie lecze do dzis..noi kolatania serca i tez biore na nie leki juz 6 lat..tarczyce wyleczylam po 8 mies a reszta mi zostala do dzis jesli chodzi o wage to wroci do normy u mnie jeszcze wykryto z usg tarczycy 2 guzy mialam biopsje ale na szczescie nie byly zlosliwe

Gość prosze o pomoccc
nie strasz mnie:( strasznie schudlam i mam inne dolegliwosci i lekarz rodzinny kazal mi zbadac tarczyce..wiem ze w dziecinstwie chyba sie na nai leczylam ale pewna nie jestem:O a leki sa drogie? mi zalezy na kg bo wygladam strasznie mimo iz jem, w pracy ciagle mi dogryzaja, smieja sie, jestem zalamana

Gość pokahontas29
nie martw sie na zapas..a moze to nie tarczyca a jesli tak to sa leki na to..czy drogie? nie pamietam bo lykalam ich chyba 4czy 5 tabletek dziennie ,ale niewydaje mi sie ze byly drogie badz dobrej mysli...

Gość prosze o pomoccc
mam tarczyce bo jako dziecko sie leczylam pzoniej przestalam