Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzonaprzezmamę

moja mama mnie wyzywa

Polecane posty

moja mama od już prawie 2 może nawet i 3 lat mnie wyzywa.. od suk skurwysynów popierdolonych gnojów, gnojów, często mnie uderza w twarz.. za byle co.. za to ze nie umyłam naczyń nie oddałam jej np butów, coś krzywego powiedziałam np ona się pyta co? takim chamskim głosem a ja jajco ! (ale przeważnie kłótnie są o głupie sprzątanie) i zaczyna się.. dodam iż mam prawie 18 lat. Ona ciągle nie widzi tego co ja robię. Gdy posprzątam salon kuchnię łazienkę 2 korytarze a nie umyję naczyń bądź nie pozamiatam podłogi to zaczyna krzyczeć i awanturować się i wyzwiskami w moją stronę.. nie mogę nawet stanąć we własnej obronie bo zaraz mówi " i suka nie przemilczy tylko jeszcze dopowiada.."moja młodsza 13-letnia siostra nic kompletnie w domu nie robi.. chciała psa.. dostała go teraz się nim nie zajmuje tylko ja.. zje obiad bądź zrobi sobie kanapkę nie posprząta za sobą jak ja tego nie ruszę a moja mama przyjdzie z pracy i to zobaczy od razu do mnie sie drze czego nie są rzeczy poskładane.. mówię ze to moja siostra ale nie pomaga tylko jeszcze bardziej krzyczy.. i krzyczy dopóki ja się nie wścieknę i jeszcze gorsza wrzawa sie zaczyna.. to wtedy mówi " nie drzyj się bo na ulicy cię słychać" a ją nie ? specjalnie dla niej dostałam się do najlepszego liceum w moim mieście(aby chociaż trochę mnie pochwaliła) uczę się lepiej od mojej siostry od mojego starszego brata tez( w czasach jego nauki nie szło mu za dobrze a nie był tak wyzywany i bity jak ja!) moja mama często nie rozumie tego ze chcę wyjść tez do chłopaka czy gdzieś na dwór..ze chce się szybciej pouczyć tylko najpierw muszę być na jej zawołanie a potem dopiero moje " mniejsze" dla niej oczywiście sprawy. Fakt.. przy dniach z lepszym humorem daje mi pieniądze i kupuje coś tam.. opłaca lekcje matematyki.. pozwala siedzieć do 23 na dworze na weekendach i wakacjach na imprezy mogę chodzić ogniska i takie tam ale zaraz potem wszystko mi wypomina i twierdzi ze specjalnie się do niej przymilam aby zdobyć od nowa jej zaufanie na chwilę.. a to jest wszystko nei prawda... jak się kłócimy i wreszcie dojdzie do takiej awantury ze ode mnie juz lecą przekleństwa to wtedy ona sie obraza płacze nadal mnie wyzywa i na koncu dostaję karę i ja mam ją przepraszać za to ze ona mnie z powyzywała od najgorszych.. ja już dłużej tego nie wytrzymam.. nie wiem co mam robić.. często po takiej kłótni chcę uciec z domu.. albo sie zabić.. często uciekam do chłopaka aby mu się wyżalić.. bo tylko on mnie chyba rozumie.. ja juz nie wiem co na prawdę mam robić.. ciężko mieszkać w domu w którym jest się tak traktowanym.. pomiatanym jak szmatą do podłogi... pomóżcie mi ... a wiem ze do psychologa ona nie chce iść..

dla twojej jasności jestem dziewczyną... i dla mnie to w ogóle nie jest śmieszne tylko przykre..

Może spokojna, normalna rozmowa z mamą o waszych relacjach jest dobrym rozwiązaniem? Rozwiązywanie każdego problemu trzeba rozpocząć od konwersacji... pzdr i trzymaj się!

Gość xxxkaraxxx
mam to samo.. odkad pamietam matka mnie bila, galęzia, pasem ale co tam i tak najgorszy byl przedluzacz.. drze sie praktyczniecodziennie teraz jest lepiej bo wyjechalam do sql z interantem i jestem w domu co 2 tyg mnie tez wyzywa od puszczalskich nawet gdy nie mialam chlopaka od kurw szmat idiotek debili niedorobiencow.. jak dla mnie ona powinna sie leczyc a ja nie daje sobie rady :( moj brat ma troche lepiej bo zawsze byl maminsynkiem mam 17 lat on jest 3 lata mlodszy.. tata nic nie poradzi bo siedzi za granica . sasiedzi i rodzina zwracaja mojej matce uwage ale to nic nie daje . ja juz nie wytrzymuje psychicznie ..

Gość mamtosamo
też mam to samo, mówi że nie chcę takiego dziecka jak ja, a jak powiem ojcu co robi to od razu JUŻ POSKARŻYŁAŚ SIĘ OJCU? BOŻE JAKA Z CIEBIE ŚWINIA JESTEŚ TAK OKROPNA RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK NA CIEBIE PATRZE. mam przez nią takie doły i depresje że nie mogę żyć, chce się zabic naprawdę bardzo tego chce bo nie widać żeby stosunki między nami się polepszyły , gdyby zmarła nie płakałabym ani nie miałabym jej na sumieniu.....

Gość Animowa
Hej też mam to samo Moja matka wyzywa Mnie OD KURW,SUK DZIWEK Szmat, ze ja do niczego się nie na daje Jak pytałam sie we Wtorek co ty taka jesteś to taki tekst..... TY MNIE DENERWUJESZ KURWO I SZMATO. CHCIALABYM ŻEBYŚ NAJADLA SIE TRUCIZNY I ZDECHLA JAK PIES takie coś p owiedziala to jest chore no tak moja matka woli swoja praacownice która ma 2 dwie wredne i Wscipskiie Córki tez do mnie pyskuja to daje im klapsa w tylek juz wiem po kim one takie

Gość Kętrzyn Stolica Korsz

Mama mnie bije tłuczkiem do schabowego Pamietam raz dostałem oknem Bolało ................ Mam chłopaka tak jestem gejem .........

moja mama jak sie dowiedzialą to wyjebała mnie z domu mam 36 lat pomocy co mam robic śpię w altance w centrum miasta mam hora curke  daj karme dla mojego psa POMOCY

Gość Mragowa Wilkowo

Mam tak samo kochana

Gość Jestem z barcian

Rozumiem cie mamy w Srokowie pub gejowski

Gość GŁOWBITY

Mazury łaczmy sie

Gość To geder

oPOWIEM WAM HISTORIE MOJEGO ZYCIA MIESKZAM W SAMOCHODZIE polska to piekny kraj jak niemcy norwegia czy ukraina miekszałam w finlADNI INWM JAK KTO JEST W NIEMCZEF=CH  Mam 2 000 000 groszy to razem 1 euro wiem madra jestem kupcie mi ksiazke do gegry elo'

Gość Kocham PIS

Jestem polka rumunka cyganka ukrainka i na dodatek murzynska moja mama ma 3 murzyn ow elo