Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia00

jak to jest...

Polecane posty

Gość kleosia00

własnie,jak to jest byc dziwką,chodzi mi o sponsoring - zadna agencja towarzyska.Mam małe dziecko,kochanego faceta,ale poprostu finansowo nie dajemy rady wiec postanowilam w ten sposob dorobic.

Jak to jest ? Cóż, stoisz na poboczu drogi lub na parkingu gdzieś w lesie i czekasz aż podjedzie do ciebie klient. Sezon zaczyna się w maju i kończy w sierpniu. Musisz uważać bo rywalizacja o najlepsze miejsca jest ostra i możesz zostać pobita przez inne dziwki. Łatwo też zarazić się wirusem HIV, więc zawsze należy wymagać od klientów stosowania prezerwatyw.

Komediant te zarobki to one chyba większe mają? Ja tam nie wiem,ale puszczać się za tak małą kasę :( Pewnie mają ze 3-5 tys

Mada27, taka przydrożna dziwka za numerek bierze 50 PLN. Jeżeli pracuje przez 24 dni robocze w miesiącu i ma dwóch klientów dziennie to zarobi 2400 PLN miesięcznie.

Gość kleosia00
to ja sie bardziej cenie,ale nie chce tego robic codziennie......zaastanawiam sie czy przypadkiem nie jest lepiej pracowac poprzez agencje...

Gość kleosia00
chodzi mi o bezpieczenstwo....w koncu tam mam pewną kase,a taki klient moze np nie zaplacic

Gość Conajmniej połowa kasy
idzie na alfonsa lub do kasy agencji. W agencji masz robić wszystko czego chce klient bo inaczej przejdziesz tresurę uległości - kilka godzin posuwania przez wielu facetów na wszystkie możliwe i niemożliwe sposoby. Przy drodze inna ekipa może Ci zabrac cały dzienny utarg - podwoziłem wczoraj zapłakaną Bułgarkę której tak zrobili... Próbuj przez gumtree...

Gość co do pewnosci kasy
to roznie bo wiadomo ze najlepiej interes sie kreci od pt-ndz, skoro masz male dziecko i ochajacego faceta to po co ci to??? lepiej znajdz jakas dodatkowa prace moze to i nie takie pieniadze ale sumienie czyste i zdrowie pewniejsze

Gość Posuwałem jedną taką
z Płocka, która własnie dorabiała bo w domu nie starczało na rzeczy dla dziecka, mąż się zbytnio do pracy nie przykładał. Ale chyba lubiła ten sport bo sama proponowała dodatkowe zabawy (anal, głebokie gardło, fisting i pissing) i sugerowała abym zaprosił kolegę. Spotykaliśmy się w hoteliku na trasie Płock Warszawa

Gość Miała ksywę Dagmara
a potem zniknęła...

Gość kleosia00
bo ide na studia i nie mam mozliwosci pracy