Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaa8776876

lubie seks ze starszyn facetem jestem normalna?

Polecane posty

Gość ugiufyf
gigo

Gość perełka87
nie brakuje mi szalenstwa, jestem spokojna, zwykla, szara dziewczyna. Nie przepadam za dyskotekami, wizytami w klubach itp. Wole herbate, ksiazke i cieple kapcie. On tez... Do majetnych nie nalezy, ot, zwykly pracownik fizyczny, w dodatku obarczony alimentami na corke. Kasa jest tutaj najmniej wazna, choc czesto zastanawiamy sie za co zyc...

Gość linoletka
ja tez i jest cudnie

Gość sdfcased
dfsdafcasd

Gość jhsdjcsd
a ja starszych doswiadczonych seks jest wyrafinowany ma sens a ne bezladne pukanie..

Gość a ja wole z 15 lat młodszym P
:P

Gość 20-parolatek
potrafi być bardziej wyrafinowany niż 40. no i Zawsze Może :P

Gość Perełka brak ci płaszczyzny
wspólnych doznań: wspólnego świata

Gość la negra
jestem spokojna, zwykla, szara dziewczyna. No i tu jest przyczyna. Zawsze pewnie czulas sie troche na uboczu, mniej atrakcyjna od pewnych siebie kolezanek, rowiesnicy nie interesowali sie Toba, wiec pomyslalas, ze dla takiego 40latka wreszcie bedziesz kims wyjatkowym, bo przeciez jestes duzo mlodsza i to jest w tym ukladzie wielki atut. Wybierz sie lepiej do psychologa, bo cale zycie spedzisz w lozkach 40sto, potem 50latkow myslac, ze tylko na to cie stac.

Gość saey
prawda jest taka, że wiele młodych kobiet woli starszych facetów. Imponują im dojrzałością, odpowiedzialnością, zainteresowaniami, pasjami, stylem życia, osobowością itd. Jeśli chodzi o potrzeby seksualne to młode kobiety mają zbliżone potrzeby do potrzeb starszych mężczyzn, a młodzi mężczyźni do starszych kobiet. Tak "działa" organizm ludzki. Oczywiście uogólniając. Nie ma co się dziwić.

heh to mamy podobnie . ja mam tez 23l a moj facet ma 36 ;) ale u mnie to akurat nie chodzi o sex... choc nie narzekam :D

ja od zawsze wolalam starszych , dwoch moich poprzednich facetow tez bylo ode mnie starszych jakies 10-13 lat. poprostu swietnie sie z nimi dogaduje. imponuja mi dojrzaloscia . choc nie kazdy trzydziestolatek jest dojrzaly ;/ seks z nimi owszem boski ;)

Gość sex z każdym wiekowo może być
boski.. Trzeba się tylko postarać :p

Gość martyna9878
tak tak jak sie starasz to mozna wypracowac boski seks ze starszym latwiej,poza tym taki facet na prawde moze imponowac dojrzaloscia niezaleznoscia, potem juz nie imponuje ale taki jest po prostu i to jest to czego szuka taka mloda kobieta

zgadzam sie martynka :) moj mi ogromnir imponuje wiedza, to czym sie zajmuje, stanowiskiem, inteligencja i ambicjami. poza tym jest taki kochany :D

Gość jvof
nie brzydzisz się? Facet pod 40-tkę to już nie to, bierz się za rówieśników bo za 10 lat bęziesz o nich mogła tylko pomarzyć

Gość za to Kobieta pod 40 To JestTO
:P

Gość tez uwielbiam
seks z dużo starszym. ja mam skończone 15 a on 19. no ijestsuper bo on ma duze doświadzcenie.

Gość FiodorowiczDostojevsky88_
Jak najbardziej normalna :) Ja zwykle wolę starszych mężczyzn, nie wiem skąd sięto bierze, ale nie ma ani jednego faceta w moim wieku, który wydawał mi się tak ciekawy jak starszy facet. ;)

Gość martyna7968709
rowiesniczki a szczegolnie rowiesnicy traktuja moj zwiazek jako cos nie normalnego maja zdanie ze albo lece na kase albo na sama juz nie wiem co.a to nie prawda,sama w zawodzie mam wiekie perspektywy i mozliwosc rozwoju itp on jest wspanialy madry zyciowo, uczyl sie na bledach ktore popelnil bo nei mowie ze nie . malzenstwo sie same nie rozpadlo dolozyl sie teraz inacej buduje zwiazek wie jak o niego dbac, jasne ze z mlodsza partnerka jest to bardziej atrakcyjne dla faceta, plus jest taki ze nie powinien nigdy szukac mlodszej kochanki i szukac wrazen skoro nie skromnie napisze ma skarb w domu.. seks hmm jest boski mowie o dopasowaniu temperamentow o jego nieszablonowosc i szukanie wciaz nowych i nowych doznan, do pewnych rzeczy trudno go przekonac, np do seksu w plenerze ale 38 latek to skarb..chociaz i watpliwosci duzo w takim zwiazku, co bedzie za 10 - 15 lat>?????

Gość mogę sie dolączyc
tez wole starszych mężczyzn do seksu, mam 30 mój kochanek 45 i seks jest zajebisty

Gość ja tez lubie starszych a wlas
wlasciwie to jednego, ja mam 30 lat, a on 34. Ale generalnie wole mlodszych :) on jest wyjatkowy

Gość iberia
a ja jestem pod 40 i lubię duuuużo młodszych.Ale najbardziej podobają mi się w okolicach---35 a ci młodsi to z przekory i chęci dowartościowania siebie. Chociaż jeden 19latek zapadł mi w pamięć,był boski.

ja mam 22 lata. mam romans z 38 letnim facetem. Ma żonę... 8 lat starszą. Ja o poważnych związkach nie myślę. Uwielbiam go, ale nie chciałabym się z nim jakoś poważniej wiązać. Dla niego to chyba też tylko jakiś kryzys w związku. 46-letnia żona przechodząca menopauzę i pewne jego decyzje życiowe skończyły się romansem. Mnie zdanie innych na twoim miejscu by nie obchodziło. Niech sobie uważają co chcą, bo tak naprawdę to nieważne jakim byś była człowiekiem, to i tak znajdą się ludzie którzy zjadą cię od stóp do głów. Ciesz się tym co masz.

Gość frentii
I co fidzi, dobre masz samopoczucie, ze sypiasz z zonatym?

jakie mam samopoczucie?? bardzo dobre - to jego wybór jak się zachowuje wobec żony. Mnie to nie obchodzi. Ja jestem wolna i robię to co chcę.