Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłopotliwa sytuacja

kłopotliwa sytuacja

Polecane posty

Gość kłopotliwa sytuacja

Jestem nauczycielem informatyki (co prawda studiowałem zupełnie cos innego ale moja losy potoczyły się jak sie potoczyły, ale nie o tym chciałem pisać) Jestem więc informatykiem w LO ... Jest pewna dziewczyna, z pierwszej klasy ... działa na mnie ... podniecająco ... śliczna zgrabna inteligentna z poczuciem humoru ahhh ... nie ubiera sie jakoś tam wyzywająco ale wiadomo że wyobraźnia robi swoje ... żadna kobieta do tej pory tak na mnie nie dzialała jak ona ... podczas lekcji nawet często miewam wytrysk (właściwie zawsze kiedy ją widze to mi staje) ostatnio na kółko informatyczne przyszły 3 osoby (normalnie jest ich około 10 ( a ona została chwile dłużej, więc jak byliśmy sami coś mnie podkusiło i usiadłem koło niej i zaczęliśmy rozmawiać, napierw o komputerach, potem troche zesło na jej plany na przyszłość itd i (wiem że niepowinienem) położyłem jej ręke na udzie, drugą objałem ją i przytuliłem do siebie ... na co usłyszłaem pytanie : co pan robi ?! Spakowała się i wyszła ... teraz unika mnie jak może, nie jest aktywna na lekcjach, a mamy 5 lekkcji w tygodniu do tego na kółko też nie chodzi. DOdam że nie jestem jakiś tam brzydki, przeciwnie ... uważam się i jestem postrzegany za atrakcyjną osobę ... mam 25 lat i co ja mam teraz zrobić? zniechęciłem ją do nauki ... a jeśli pójdzie do pedagoga strace prace ... a szybko nowej nie znajde ...

Gość Ines3213
Powinieneś porozmawiać z nią, przeprosić i powiedzieć że to się już więcej nie powtórzy. Tylko problem w tym, że pewnie już nie zechce zostać z Tobą sam na sam.

Gość panteras
człowieku, ty idź się leczyć

Gość kłopotliwa sytuacja
A jak zacząć taki temat ,,, co je powiedzieć ... jak zachęcić żeby została? a na lekcjach mam ją zmuszać do wypowiedzi (wiem że dużą wiedze) CZY ZOSTAWIĆ JĄ W SPOKOJU (ALE PEWNIE POCZUJE SIE ODTRĄCONA DLATEGO ŻE NIE ZROBIE CZEGOŚ CZEGO CHCIAŁEM A NIE CHCE BY TAK MYŚLAŁA ...

Gość kajsakda
No widzisz pedofilu...

Gość kłopotliwa sytuacja
nie jestem pedofilem ... ona ma 16 lat, to już przecież kobieta, a nie dziecko

Gość kłopotliwa sytuacja
to nie jest chwalenie sie tylko wyznanie ... i pytam bo nie wiem co robić

a tak w ogole to jestes cham i prostak :O i do tego nie przestrzegasz etyki zawodowej i powinni cie wywalic na zbity pysk, wez sobie znajdz prace w wlasnym zawodzie, bo jak widac, to ci na dobre nie wychodzi!

Gość babcia terenia
pięć lekcji w tygodniu w LO??? 0/10 kolego :P

Gość kłopotliwa sytuacja
Klasy pierwsze tylko mają informatykę ... kolejne 2 już nie. Klasa do której chodzi ta dziewczyna jest o profilu matematyczno informatycznym ...stąd 5 h informatyki i 7 matematyki

Gość Ines3213
A może liścik jakiś jej podrzuć?

Gość kłopotliwa sytuacja
to z tym liścikiem było by ok :) tylko co napisać :( jak zacząc choćby :(

Gość kłopotliwa sytuacja
po cholere siedzisz na kafe skoro tylko ludzi zniechęcasz do tego by mogli zaczerpnąć rady lub poradzić innym? jak ci przeszkadza ten temat to sie w nim nie udzielaj :P

Gość kłopotliwa sytuacja
protectorianka dzięki ci naprawde ty suko zniewieściała bez cienia empatii o współczucia

Gość kłopotliwa sytuacja
wiec skoro sie naśmiałaś to może cos doradzisz :P

Gość ja ci doradze D
idź do psychologa :) i zmień prace zanim cie z niej wyrzucą aaaa no i najważniejsze ta którą wyzywasz od najgorszych ma wiele racji : jeśli to prowo to wymiataj stąd a jeśli nie to współczuje głupoty i mam nadzieje że będziesz bardziej szanował kobiety ;p

Gość udowodnię że to prowokacja
Wiecie skąd wiem? Bo jestem nauczycielem, znam prawo oświatowe i wiem, że mozna być zatrudnionym tylko i wyłącznie zgodnie z kierunkiem kształcenia. Jeśli koleś pisze, że nie skończył informatyki to nie może pracować jako nauczyciel informatyki

Gość kłopotliwa sytuacja
:D gratuluje płytkiego myślenia ... studiowałem tecnologie informacyjną i nie pracuje w swoim zawodzie a że w międzyczasie robiłem tez pedegogike to moge pracować w szkole i uczyć technlogii informacyjnej ( co jest przecież ściśle związane z informatyką ) :D asie

Gość chyba jednak prowokacja
klasa informatyczna ma zajęcia z tego przedmiotu tylko w pierwszym roku? bardzo śmieszne sprawdzając plan siostry z klasy mat/fiz/inf klasa pierwsza infx2 klasa druga infx2 klasa trzecia infx2 chyba gdzieś Ci się zgubiła jedna godzinka? i co za nauczyciel pisałby, że miewa wytrysk? albo "właściwie zawsze kiedy ją widze to mi staje"