Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takabardzoodooswiadczona

analu domagaja sie tylko faceci z malymi pyrtkami

Polecane posty

Gość DRANGETNINI39
Mnie też w dupala nie kręci, a mam ptaszka niczego sobie, ale uwielbiam delektować się cipką języczkiem!!!

Gość ajsza114
JEST TAKA TEZA -MOZE MIEC MALEGO BYLE BY WLADAL NIM JAK WLODYJOWSKI MIECZEM MOZE TO WY KOBIETY NIE POTRAFICIE DAC ROZKOSZY MIMO ROZKLAPIONEJ PITKI

Gość Foxy_coxy
No mój tez powiedzial, ze jak bede bardzo chciala spróbowac to luz, ale on tam woli cipke i wedlug niego maniacy analu to pseudo-pedzie. CHoc teraz tak mysle, ze moze nie geje, ale wlasnie posiadacze malych ptaków, sama juz nie wiem. Jeszcze nie mialam okazji spróbowac anala, ale moze kiedys... zeby wiedziec jak to jest.

Gość krotkoobciety
Mój kutas ma jakieś 16cm pewnie nie za dużo dla was drogie panie ale mojej dziewczynie odpowiada i zawsze jest nam cudownie.. próbowaliśmy już różnych rzeczy ale anala jeszcze nie choć myślę o tym czasem czy porozmawiać z nią o tym ale to pewnie przez to że mam małego co?:D tak uważacie?

krotkoobciety....masz takiego w sam raz do wsadzania w ciaśniejszą dziurkę,:)....z tego co mówił mi mój facet wynika, że w obydwu otworkach pracuje sie tak samo,ale sam widok "rozpychanej" pupy powoduje dodatkową podnietę...stąd ten pociąg do analu

Gość krotkoobciety
no szczerze to też mi się wydaje że jest ok ja zresztą nie mam z jego powodów kompleksów chociaż wiem że mógłby być większy ale poziom satysfakcji mojej partnerki pokazuje że jest wystarczający a co do analu to masz trochę racji że pupa tak podnieca dlatego lubię bardzo się z nią kochać w pozycjach od tyłu:)

..ehhhh...to tak samo jak ja....wtedy mam mega orgazmy...a klapsy wzmagają podnietę:)

Gość krotkoobciety
No moja dziewczyna jak na razie nie ma ochoty na klapsy może w przyszłości;) a jeszcze co do rozmiarów penisa ty preferujesz duże mniejsze czy najważniejsze są dla ciebie umiejętności i zaangażowanie?

rozmiar nie jest tyle ważny co...umiejętności typu:zachęcenie,rozpalenie kobiety,dotyk,pocałunki,...to potrafi we mnie obudzić prawdziwą kocicę,a wtedy "zaopiekuję" się mym facetem tak, ze zapomina o bożym świecie...dostając to co chce i gdzie chce,łącznie z finałem w buzi:)

Gość krotkoobciety
hehe no to warto ci dać wszystko czego pragniesz;) moja kobieta nie lubi jak kończę w jej buzi kilka razy próbowała ale jej się nie podoba a ja bym bardzo chciał.. lubię to.. zresztą jeżeli chodzi o robienie loda to nie potrafi tego dobrze robić:( kiedyś się starała a teraz jej przeszło.. a ja się jej dziwie bo ja minetkę uwielbiam robić i stale staram się tego uczyć:D