Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 potrzebuje pracy-pomozcie

gdzie szukac ofert pracy do CH BONARKA w Krakowie???????????????????????????????

Polecane posty

Go艣膰 potrzebuje pracy-pomozcie

mam pytanie, szukam pracy jako sprzedawca w galerii w Krakowie, wlasnie w listopadzie bedzie otwarcie Centrum Bonarka w krakowie, gdzie tysiace ludzi znajdzie zatrudnienie. Co prawda widzialam na pracuj. pl oferty do smyka auchan i peek & cloneb.... ale co z reszta????? gdzie mozna zglaszac swoja kandydature, swoje CV???? by moc pracowac w Bonarka w Krk???? jesli ktos sie orientuje prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czerwony atlas zdarzen
mnie tez interesuja praca w kraku w bonarce ale wlasnie gdzie aplikowac ?? wie ktos ??? stara sie ktos tam ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmhhgcfydzsh
hmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruszajcie do wiatru
tez jestem zainteresowana ;))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taczkowski International LTD
My zajmujemy si臋 werbunkiem przysz艂ych pracownik贸w. Prosz臋 przys艂a膰 maila lub dzwoni膰 na numer 505-568-157 i pytac o Jol臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmm ten wyzej
hmmm jak mam wierzyc ze Ten wyzej nie klamie???????? napisze cos wiecej a nie telefon.... ok :))))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Praca w Bonarce w Krakowie jak kazda inna, ale warto wiedziec, ze urzeduja tam takze menele i patologie. W sklepie Auchan w Bonarce w Krakowie, menele i cpuny laza za klientami, gadaja do nich, cos oferuja. Ja uslyszalam ze mnie nie wezma od mlodej dziewczyny nacpanej. Na pietrze w Bonarce w Krakowie inna napana chodzi za klientami i mowi ile oni to maja sily. Ochrona powinna wyprowadzac ta patologie, meneli i cpuny ze sklepu gdyz stanowia zagrozenie dla klientow.

Udost臋pnij ten post