Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Witajcie, zaczęłam 3 opakowanie yasminelle, musze powiedzieć, że czuje sie po nich naprawdę swietnie i chudnę co jest dla mnie super ;) Ale kiedyś jak brałam inne tabletki to pamietam, że piersi mi twardniały i rosły, a tu cisza, może jeszcze za wcześnie. Jak jest u Was po yasminelle? Ile czasu już bierzecie te tabletki jak samopoczucie wasze no i te piersi czy urosły. Pytanie kieruje do dziewczyn, które yasminelle biorą już jakiś czas. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Wrzesień 10, 2009 ja jestem przy czwartym opakowaniu i jakoś nie widzę poprawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcesz chudnac Napisano Wrzesień 10, 2009 i jeszcze zeby Ci piersi rosly? Choras? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 uuu to kiszka, liczyłam że w tej sferze coś nie cos się poprawi :)) A chudniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 Nie chodzi mi żeby urosły, dokładniej mówiac chciałabym, zeby troszke stwardniały tak jak przy innych tabsach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bonitkaaa Napisano Wrzesień 10, 2009 u mnie 4 opakowanie i tez nic , a kazdy mowil ze po tabletkach rosna piersi, a tu place prawie 40zl za tabletki ktore nie daja nawet tyle co takie po 6zl paczka przy ktorych ponoc naprawde sa rezultaty. a jak u was z ty, a cera i wlosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sakiewkaaaa Napisano Wrzesień 10, 2009 Bonittkaaa dokladnie!! tyle kasy a efektow zero , naprawde liczylam ze drozsze znaczy lepsze a tu lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to Wy lykacie tabletki Napisano Wrzesień 10, 2009 anty na wlosy, cere i cycki? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 u mnie po ciąży ( urodziłam bliźnięta w styczniu ) włosy wypadały calymi garściami, jak zaczęłam brać yasminelle to przestały wypadać w takich ilosciach, cera ogólnie ok, w przerwie 7 dniowej czasem pojawi sie jakas mała krostka ale to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Wrzesień 10, 2009 ja łykam tylko dla anty ale wcale bym się nie podniewała, jakby co nieco się w niektórych kwestiach poprawiło. ja płacę za nie 48 zł za opakowanie :O Przy czwartym opakowaniu nie widzę żadnych rezultatów (cera, włosy bez zmian). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara199 Napisano Wrzesień 10, 2009 Ja wlasnie zaczelam brac dla wyregulowania okresu no i wlasnie zeby mi urosly cycki , jako anty to tak przy okazji i sie rozczarowalam. nie wiecie jakie tabletki daja jakies widoczne efekty?niektore dziewczny mowia ze od tabletek maja idelana cere i piersi wieksze o conajmniej rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 No cena nie jest niska, ale najważniejsze, że sie po nich nie tyje, przynajmniej ja. Po ciąży miałam nagromadzona wodę i ona ładnie ze mnie zeszła jak zaczęłam brac te tabsy, także dla mnie są ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dom dla samotnych Napisano Wrzesień 10, 2009 A co sadzicie o braniu tabletek jesli nie potrzebuje sie antykoncepcji?to szkodliwe czy mozna sobie brac przez cale zycie bo jest z nimi poprostu wygodniej zyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belucci 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 A co w nich wygodnego? Bierzesz żeby schudnąć? Tabsy przeważnie dają sporo skutków ubocznych w postaci cellulitu czy tycia, akurat yasminelle u mnie sie sprawdza, ale wczesniejsze tabsy dały mi popalić. Branie antykoncepcji napewno nie jest obojetne dla organizmu, więc jesli nie ma takiej potrzeby ja bym nie brała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dom dla samotnych Napisano Wrzesień 10, 2009 Wygodne jest to ze kazdego miesiaca wiem dokladnie ktorego dnia dostane okres i kiedy on sie skonczy, no a poza tym roznie w zyciu bywa zdarzaja sie gwalty a wtedy bede zabezpieczona. ;) czyli branie tabletek cale zycie zle szkodzi mi?pekaja mi po nich bardziej naczynka na nogach tez tak amcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki tego tematu Napisano Wrzesień 10, 2009 biorę je 2 lata - nic mi nie stwardniało a piersi minimalnie urosły. Zrobił mi sie fatalny cellulitis i przytyłam 5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach