Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_

czy mogę być bezpłodna??

Polecane posty

Gość zagubiona_

hej wszystkim, boje sie że mogę być bezpłodna w sumie nie mam o tym z kim pogadać więc postanowiłam zapytać tutaj.. z góry dziękuję za odpowiedzi:) a więc biorę tabletki microgynon 21 i dość często o nich zapominam, ostatnio w ciągu jednego tygodnia zapomniałam aż 3 (wiem to niedorzeczne;/ musze zamienic tabletki na cos innego chyba) i właściwie byłam pewna że zajdę w ciąże bo jak sie już jednej zapomni to działanie tabletek jest osłabione a ja aż 3... no i nie zaszłam zrobiłam chyba z 4 testy no i nie jestem, dodam że to sie stało miesiąc temu więc testy już by wykryły ciążę, nie wiem może panikuję ale boję się że bedę miała problem z zajściem w ciąże:(

Gość bukaa
Nie wszystkie kobiety wpadają po opuszczeniu tabletki, tak jak nie wszystkie zachodzą w ciążę przy pierwszej próbie. Nie ma się co stresować na zapas, choć istnieje ryzyko, że któreś z was jest bezpłodne.

Gość zagubiona_
właśnie tego się boję:( no tak masz racje że nie wszystkie:) chyba trochę spanikowałam bo moja kuzynka zapomniała jednej i wpadła ale chyba warto zrobić jakies testy na bezpłodność..

Gość ja od 12 lat stosuje
tylko i wylacznie stosunek przerywany i to tylko podczas dni plodnych. I tez w ciaze jeszcze nie zaszlam ;)

Gość a po co Ci testy na
bezplodnosc skoro i tak lykasz tabletki?

Gość gruszkakula
Nie warto robić testów na bezpłodność. W ciąże wcale tak łatwo się nie zachodzi. O problemach z płodnością zaczyna się mówić, gdy para współżyje regularnie, BEZ ZABEZPIECZENIA przez rok, a mimo to kobieta nie zachodzi w ciążę. Porównaj to do swojej sytuacji i zastanów się, czy warto się martwić.

Gość sto procent bezplodnosc
ustaw sie w kolejke w osrodku adopcyjnym :O