Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KgKgKg

ile przytyłyście w ciązy??

Polecane posty

28 tydzien 10 kilo na plusie. szybko tyłam na począdku ale jak na razie 2 tygodnie waga stoji w miejscu

Gość stokrotka123456789
czytam i czytam i modle sie bym przytyła tyle ile bedzie trzeba dla zdrowia maluchów i ani grama wiecej.:)

Ja przez całą ciążę przytyłam 13 kilo. Zaraz po urodzeniu po jakimś tygodniu już tych 13 kilo nie było Powiem Wam że przez całą ciążę nie żałowałam sobie jedzenia Jadłam to na co miałam tylko ochotę a przytyłam tylko tyle ile trzeba ;-)

pierwsza ciaza; waga wyjsciowa 58 przy wzroscie 172, na poczatku jadlam jak jakis glodomor, tyle tylko ze mialam wstret do slodkosci a szczegolnie czekolady, mogla dla mnie nie istniec ,,za to zajadalam sie w duzej ilosci zupkami, do 4 miesiaca chyba tylko 3 kilo przytylam, po 4 miesiacu ustabilizowalo mi sie z tym jedzeniem ale i tak pod koniec przytylam najwiecej..w sumie 17 kilo tyle ze jakies tydzien po porodzie wazylam mniej jak zaszlam w ciaze, czyli 53,,, wiec tamto to chyba w duzej mierze woda byla:O i opuchlizna tak powiekszala czlowieka i zamiast gubic nadbiar cialka to ja go chcialam przybrac:O:O druga ciaza teraz tez jem jak glodomor, mam nadzieje ze mi sie to tez ustabilizuje bo ciagle jestem glodna...:O staram sie za to duzo pic... i jak dotad przytylam tylko 1 kilogram a wage mialam stala zdarza sie tak ze te kobiety ktore sie odchudzaly przed ciaza bardzo szybko ta wage nadrobia, takze moga nawet tej cyferki nie wliczac do przybrania jako ze w ciazy jest, to tak jak jojo, mozna przytyc jeszcze wiecej i nie zawsze o te 5 kg mniej jak sie myslalo

Gość stokrotka123456789
owiem wam ze dla mnie przytyc 20kg to bedzie prawie jak inwalidztwo, ja waze 110kg, choc nie wygladam, przed ciazaa schudlam 5kg, wiec moze wiecej niz te 120kg nie bede wazyla, bo sie chyba załame jak to potem zgubic..

a maly wazyl 4,050 i do swojej wagi 58 wracalam przez 1,5 roku z tego wzgledu ze karmilam 10 miechow mozna jesc ale mozna byle tylko nie wcinac tylko i wylacznie slodyczy bo na nie mozna miec tylko ochote...zupy sa najlepsze, bo mozna jesc i az tak sie na zbednych kilogramach nie odbija i takie tam inne prodykty....a i tak w ciazy trzeba dbac o jelitka bo czesto sa problemy z wyproznianiem z powodu ucisku macicy...takz pozostaje zdrowa dieta hehe i duzo wody

Gość Agnieszka.W.. .
a ja startowałąm z 85kg i na końcówce ważyłam 109 kg :( a dzis 95 kg a juz 2 miechy poporodzie :( masakra ale sama jestem sobie winna :(

stokrotka mozesz ale nie musisz, to dzieci moga wyssac ten tluszczyk, organizm bedzie wykorzystywal to co morze jesli ty mu tego w nadmiarze nie dostarczysz bo czasem taki ostry apetyt w ciazy bledny jest, i dowiesz sie duzo juz u lekarza jak zrobi ci niezbedne badania krwi itd. jak tam z tym twoim odzywianiem bo z dwoma maluchami to tez inaczej jest, wiecej tego wszystkiego potrzeba:)

Gość wrzesniowa mamuska
coreczke urodzilam w 39tyg do tego czasu przytylam 8kg mala wazyla 2980 w szpitalu zostawilam 7kg

Gość zazdroszczeeeee....
Najpierw rok temu zaczelam odchudzanie,zrzucilam 22kg,przy 170 wazylam 58kg,i wygladalam chuuudo,ale bylam szczesliwa i za tego szczescia odrywalam kupony,jednym z nich byl wypad z moim ex do spa na walentynki :).... na tym sie odchudzanie skonczylo,i urosl brzuch ,teraz bardzo pokazny:) waga szla w gore jak szalona,pomimo ze tak duzo nie jadlam...ech ,teraz to ok 80 jak nic,dlatego nawet sie ostatnio nie waze,jeszcze kilka tygodni i znow lisc salaty na dzien:)

Gość Ja to już w ogóle....
mam 172 cm wzrostu i waże ... 80 kg :O przed ciążą przytyłam ponad 10 kg :( Fakt faktem, że szczupła nigdy nie byłam ale teraz to już w ogólę się strasznie boje :( Teraz jestem w 11 tc i jak na razie przytyłam 1 kg. Bardzo uważam na to co jem i nie jem ciagle... może jakos się uda :(

Gość a moja waga jest taka
68kg przy 168cm przed ciążą 38tc to +14kg... boję się tych dwóch ostatnich tygodni, a może 3, a nawet 4:D

Gość magiczna noc
ja z pierwszym dzieckiem przytyłam 11 kg a córka jak sie urodziła wazyła 2750 a z drugim przytyłam tylko 6 kg i synek miał wage 3250 :):):):):)

a ja przed ciaza 1 wazylam 58 a wzrost 178 a w 40 tyg ciazy wazylamjuz 81:-) he he 23 kg a teraz 9 miesiecy po urodzeniu waze 59:-) no ale znow jestem w ciazy i ciekawo ile tym razem przytyje:-)

hej to ja pewnie najwiecej bo 29 kilo masakra meczylam sie strasznie w ciazy a po porodzie wcale lepiej nie jest ;[

Gość m.witczynska
Ja ze swoim bablem przez całą ciąże przytyłam 7 kg