Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierra

POMOCY!

Polecane posty

Gość wierra

Witam! Chcialam sie upewnic dlatego pisze! Jezeli wymiotowalam po ok.15godz od przyjecia tabletki to rozumiem ze wszystko jest ok. ze tabletka zdarzyla sie wchlonac.? Pytam bo to 4 tabletka i nie wiem czy sie nie zabezpieczac dodatkowo przez tydzien

Gość wierra
pomoze ktos?

Gość guwno prawda z tabletką
ja byłam w szpitalu i dali mi tam tabletke rano i mi się dopiero wieczorem niedobrze robiło dokturka powiedziała ze to nie od tego bo za późno i ze se wymyślam (a byłam w szpitalu dzieciecym bo byłam jeszcze niepełnoletnia) i mi dała wypis i recepte na te tabletki zobaczyłam w necie skutki uboczne i normalnie wszystkie te uboczne skutki miałam lekarze nie którzy nie znają sie na swojej robocie

Gość wierra
u mnie to nie bylo skutkiem ubocznym przyjmowania tabletek tylko jestem chora i wymiotowalam po 15 godz. od przyjecia i nie wiem czy zdarzyla sie wchlonac i czy skutecznosc jest zachowana

Tak. Skuteczność jest zachowana. Tabletka wchłania się w ciągu mniej więcej 3 godzin od połknięcia.

Gość wierra
dzieki bo juz zaczelam swirowac czy nie lepiej sie tak na wszelki wypadek zabezpieczac