Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka pytajaca

co ubrac, pojecia nie mam

Polecane posty

Gość taka pytajaca

co ubrac na wesele>>????nigdy nie bylam, ide pierwszy raz do kumpla meza. I kupilam sobie taki gorset bez rekawow bezowy obszywany zlota nitka i srebrnymi punkcikami i brazowa spodnice taka ze sliskiego materialu, rozkloszowana. Czy to pasuje???Kurcze, naprawde nie wiem. Na zdjeciu kolezanki na NK widzialam jak mala ubrana biala bluzke i czarna spodnice....

Gość mocno zadzwiona sytuacją
kobieta, ktora ma meza (co znaczy ze już podlotkiem nie jest), nigdy w życiu nie była proszona na niczyje wesele :-O Widać: bardzo nielubiana albo sknera:-O

Gość taka pytajaca
no nie bylam.... takie dziwne???Maz tez nie byl nigdy..... nie rozumiem po co wypowiadaja sie ludzie nie na temat, ja nie pytalam czy jestem podlotkiem czy nie i kogo dziwi to ze nie bylam nigdy na wesele...

Gość taka pytajaca
mialam, ale ja sie pytam o ten ubior co opisalam, na swoim bywalo roznie, tez juz tak nie pamietam

Gość wklej fote ocenimy
bo tak po opisie to trudno stwierdzic

Gość jeju ludzie czytajcie pytania
ze zrozumieniem, ona nie prosiła o swoją psychoanalizę tylko żeby jej strój ocenić więc darujcie sobie te durne komentarze. co do stroju to wydaje mi się, że będzie ok z tego co piszesz.

Gość ja mam 25 lat i tylko raz
byłam na weselu :o Wszyscy z rodziny są młodsi ode mnie, mam tylko dwie starsze kuzynki którym do wesela nie spieszno i nie wiem co dziwnego w tym, że autorka nigdy nie była na weselu :o trzeba być debilem, żeby myśleć że ktoś jest nielubiany bo na weselu nigdy nie był :o A co do tematu to dobrze byłoby żebyś wkleiła zdjęcie spódnicy i gorsetu bo z opisu nikt Ci nie powie czy wypada

Gość pytasz się co ubrac
??? choinkę ubierz!

Gość no ja akurat nie bardzo lubię
taki styl na weselu, ale jak nic innego nie masz to ubierz się i w to! Ważne, żebyś się dobrze czuła i nie wyglądała jak na balu przebierańców. I do kościoła załóż coś na ramiona do tego gorsetu!

Gość pomarańczowa żabka
cyt; "gorset bez rekawow bezowy obszywany zlota nitka i srebrnymi punkcikami " kurcze złota nitka i srebrne punkciki? nie za dużo tego wszystkiego? Nie wiem, ale obyś nie wyglądała jak choinka...

Gość taka pytajaca
dobra, zaraz wkleje fote

Gość nie w moim guscie
gorset mi sie nie podoba , jest troche tandetny ... no i podloge bys umyla :O

wydaje mi sie autrko ze panna mloda moze miec podobne zdobienie na gorsecie i wtedy bedzie nierzeczna sytuacja ubierajc sie na czyjes wesele kolor bialy jest absolutnie zarezerwowany dla mlodej, ale ostatnio to i bez, i ecri takze wydaje mie sie ze moze byc troche dziwnie