Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiidmoo

błagam o pomoc

Polecane posty

Gość wiidmoo

witam wszystkich pisze do was bo juz sama nie wiem gdzie moge otrzymac pomoc dla mojej mamy. Ma ona dopiero 49 lat i powinna zyc i cieszyc sie nim jak najlepiej. Od 1,5 roku moja mama jest sparaliżowana tak naprawde nikt nie zna dokładnej przyczyny (dlaczego). Pół roku temu zaczął się problem z pęcherzem moczowym straszne bóle podbrzusza i krocza załozono jej cewnik centralny, który prawdopodobnie będzie miała do końca życia.Po wszystkich badaniach stwierdzono tez u niej góz i tu sie zaczyna cała kołomyja, gdyż ginekolodzy twierdzą, że góz jest przytwierdzony do jelita i to jest sprawa chirurgiczna a natomiast chirurdzy twierdzą, że on jestprzytwierdzony do macicy małej i to jest sprawa ginekologów. Z tego wszystkiego nikt się nią nie zajął zostawiono ją samej sobie. Błagam was o pomoc szukam dobrych lekarzy ginekologów ( szpital, klinika) gdzie mogłby się ktoś nią zająć. Byliśmy w gdansku powiedziano nam ze jest góz ale nie zrobią nawet biopsji bo nie chcą tego ruszać, elbląg stwierdzono góz macicy małej teratomia? tak nam napisano.co mam teraz zrobić ona ma takie bóle nie dość ze ja sparaliżowało to jeszcze te bóle a teraz 2 dni temu ma taki skórcz w kroku ze nawet nie możemy jej przekrecić na bok. Błagam o pomoc

Porozmawiaj z lekarzem prowadzącym twoją mamę. Przedstaw mu wyniki badań z tych wszystkich szpitali i poproś żeby zaproponował jakieś praktyczne rozwiązanie.

Gość wiidmoo
własnie dzisiaj mielismy wizyte domowa z naszym lekarzem i powiedzial ze on moze dac tylko skierowanie do szpitala ( ale jakiego- gdzie by naprawde sie ktos niz zajął) bo on nie jest w stanie nic wiecej zrobic dlatego sami jestesmy w rozpaczy co dalej jakich szpitali szukac badz klinik

Sprobuj w Białymstoku jest dobry leka5rz operowal moja mame;) pozdrawiam.. zycze powodzenia