Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcellka

jak zrobić profesjonalną......hmm...laskę?

Polecane posty

Gość marcellka

pytam, bo ...bo tak!

Gość marcellka
dzięki Carte Blanche... a mam jeszcze pytanie-czy okularnice moga podniecac faceta? bo ja nosze okulary....;(

Gość vbn
fajne okularnice są z dobranymi ładnie okularami są niezwykle sexy, takie sexy++ względem ich samych bez okularów. Zresztą co jest złego w okularach? Ja tam swoje lubię.

Gość marcellka
dzięki Danny ❤️za odp ;) vbn -->;)

@danny - tu z kolegą się nie zgodzę bo znam parę takich kobiet że laska w wydaniu pod lekkim wpływem jest zdecydowanie lepsza niż na trzeźwo - po prostu hamulce wtedy im puszczają :D

Gość vbn
;) a co do laski, to hmm, profesjonalna to chyba ciupażka, i podeprzeć się można, i przez grzbiet przetrącić kogoś, gdy trzeba :P Ale to na szkolenie w produkcji chyba trzeba się wybrać do górali, heej ;)

Gość vbn
co do laski - już mnie tu Pomarańczowy Gentleman ubiegł - ale jakiś amatorski to przepis ;)

Gość marcellka
ja mam niestety opory i nie mam komu zrobic.... nie smiejcie sie, ale o tego typu przyjemnosciach to sobie moge popisac i poczytac na kafe tylko ;(

@ danny - no to się wyjaśniło ;) @ marcelka - nie możesz znaleźć czy nie masz nikogo do robienia laski bo to spora różnica

Gość vbn
Cóż, opory możesz przełamać albo i nie. A "kogosia" zawsze przecież możesz znaleźć, prędzej czy później.

Gość marcellka
vbn -no sie puknij...no...mam lazic i szukac kogosia do zrobienia mu? 😠 ...do miziania zeby sie choc trafil ....

Gość vbn
A co ja Ci każę porozwieszać ogłoszenia na wszystkich drzewach, "zarywać" wszystkich przechodniów płci odpowiedniej itp., łapać wszystko, co na drzewa nie ucieka?

Gość marcellka
moment 😠bo ksiegowania sobie rozpisuje...

Gość vbn
oj to masz erotyczną zabawę na wieczór ;)

Gość marcellka
nom...:o jak diabli... ale spoko-kariera mi nie grozi....bo nie mam penisa....:o w moim dziale trzeba miec k.. , zeby robic kariere...

Gość marcellka
właśnie przed chwilą przyszedł kolega z drewnem dębowym - zrobiłam mu laskę, a później jeszcze wystrugałam mu ręcznie pinoka :) Potem wzięliśmy drewno, które przyniósł i napaliliśmy w piecu :)

Gość vbn
Może plastikowy Ci pomoże? Pewien Palikot od takowego zaczął karierę polityczną ;) Albo olej karierę, niech inni się o nią zabijają.

Gość marcellka
odcieli mnie w pracy od serwisu z przepisami...😠 świnie! wlasnie uzyskalam te pewnosc :( swolocze jedne :o.....ktos zmienil haslo :(

Gość marcellka
mam scyzoryk i drewnianą nogę od taboreta. Czy to wystarczy na laskę? :(

Gość vbn
Ta zniewaga krwi wymaga, jak to odciąć kobietę od przepisów. Idź, walcz, nie bierz jeńców ;)

Gość marcellka
świnie :O

Gość vbn
ee, żaden szanujący się MacGyver by z nogi od taboretu nie robił laski - co innego pinezka+guma do żucia+wyświetlacz z komórki i klawisz delete z klawiatury ;)

Gość marcellka
i w ten sposob odechcialo mi sie nawet robienia laski sprobuje wpisac haslo 4ty raz, moze cos nie tak wpisuje :o

Gość karrolinza
"+wyświetlacz z komórki i klawisz delete z klawiatury" ahahahahahhahahhahahaha :D:D

Gość marcellka
przez te laski tak się napaliłam, że aż zapomniałam hasła :( Już nie wiem jakie ono jest :( Penisie, napletku, żołędziu, niech was licho weźmie

Gość vbn
tak łatwo się zniechęcasz do laski, ech kobieta, ciągle zmienia zdanie ;) karrolinza - ee, proszę się nie śmiać z certyfikowanego projektu na laskę macGyvera zaraz, zaraz czy tylko nie pomyliłem planów z "zapasową laską marszałkowską". Swoją drogą ten marszałek to musi mieć nieźle, a może laska marszałka...

Gość vbn
O to uraziłaś tym lichem penisy, napletki i żołędzie. Skoro nie żołędzie, to może kasztany, albo jakieś inne szyszki?