Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_pp2

pomocy!! czy jestem w ciąży czy to możliwe?!!!

Polecane posty

Witam. Mam problem ponieważ byłam już raz w ciąży i mam piękną prawie dwu letnią córcie ale nie miałam takich problemów i dlematów czy jestem w ciąży. W lipcu nie miałam okresu więc postanowiłam zrobić sobie test w sierpniu i wyszło że upragniune drugie maleństwo już jest w moim brzuszku bardzo się cieszyłam lecz moja radość zgasła gdy tydzień po teście dostałam okres byłam w szoku ponieważ z Oliwką moją córcią nie miałam okresu. Więc kilka dni po okresie postanowiłam zrobić sobie drugi test i test wyszedł pozytywnie lecz nie wierzyłam już więc kupiłam jeszcze dwa testy i oby dwa wyszły również pozytywnie dzisiaj dostałam okres znowu. Czy tonormalne a może powinnam się obawiac poronienia lub tego że cztery testy źle pokazały wynik? Tak bardzo się obawiam że jednak nie jestem w ciąży czy to mozliwe?? Słyszałam również że teraz będe miała syna że jak ma się okres to jest się w ciąży z synem czy to prawda? Proszę o odpowiedz prawdziwą a nie zmyśloną!!!

Gość dgfdgdgdfgfgf
a nie wpadłaś na to żeby już po pierwszym pozytywnym teście zapisać się na wizytę u gina :D?? to byłoby mądrzejsze aniżeli nas pytać :D:P

Gość Iwonita
Hej w razie takich objawów dla świętego spokoju idź do igna i będzie wszystko jasne

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
masz jedno dziecko i nie wiesz jeszcze ze jak zajdziesz w ciazy to musisz byc pod kontrola lekarza?! bylo od razu udac sie do gina a nie wypisywac takie rzeczy na forum i czekac na odpowiedz dziewczyn ktore ne zagladaly ci pod majtki i nc nie wiedz.a....tu chodzi o twoje dziecko!!!!