Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhdteytreee

jak podawać 2-miesięcznemu dziecku granulki homeopatyczne?

Polecane posty

Gość dhdteytreee

Gość ja wyczytalam na opakowaniu
jak kiedys kupilam to na opakowaniu napisane było, zeby rozpuścić w malej ilosci wody i podac dziecku rozpuszczanie niestety trwa i trwa

Gość agulakaaaaaaaaaaaaaaa
ja rozpuszczam w malej ilosci wody i podaje strzykawka

rozpuść w małym kieliszku wody i mieszaj plastikową łyżeczką kulki. Nie wolno używać niczego metalowego. Dziecku podaj na łyżeczce powolutku. Chyba że dzidzia jest butelkowa, wtedy wsyp kulki do butelki i mieszając rozpuść i podaj do wypicia. Leki homeopatyczne należy podawać ok. 15 minut przed posiłkiem; w piciu. Powodzenia!! p.s. niech Ci nikt nie wmówi po drodze, że homeopatia nie działa. Działa!

Gość zgadzam sie ze dziala
moze podac tak jak ja podaje kotu? otwierasz usta i wkladasz do gardla, grunt by bylo szybko i sprawnie, wystarczy czasem gleboko wrzucic bo granulki okragle sie latwo zeslizguja do srodka

niech nie zabrzmi tak, jakbym się wyśmiewała, ale nie podawaj tak jak Koleżanka kotkowi, bo granulka musi być rozpuszczona. Najlepiej jakby "pacjent" rozpuścił ją jak najdłużej w ustach. Dobrze jest rozpuszczać pod językiem, ale wiadomo że Dziecko tego nie zrobi. Połykanie granulek nie przynosi efektu. Granulki powinny jak najwięcej rozłożyć się w ustach. Poczytajcie na stronkach o homeo.