Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOOOoonnniikaa

ups!!!!

Polecane posty

Gość MOOOoonnniikaa

Chodzi oczywiście o TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE .... biore tabletki już ponad pol roku regularnie... dzisiaj o 22.00 wzięłam jak zwykle tabletkę ... jakieś 15 minut temu zjadłam ciasto i jakoś niedobrze mi się zrobiło i wymiotowałam... od wzięcia tabletki minęło 1,5 godziny, co robić? pierwszy raz mi się to zdarzyło....!!!!

Gość tokio Ice
Spanikowac!

Gość MOOOONIIIKIKAKAA
OJ... rzeczywiście bardzo śmieszne, na prawde nie wiem co zrobić czy wziąć drugą czy jak???

Gość kroliczek pleyboya
wchlaniaja sie w ciagu 4 godzin wez nastepna

Gość MOOOoonnniikaa
dodam, że nie współżyję z normalnym mężczyzną, tylko z owczarkiem niemieckim sąsiadów. Czy to zmienia postać rzeczy?

Gość MOOOONIKKKAA
ok..w opakowaniu zostaly mi jeszcze 2 tabletki, dzisiajesza zwymiotowałam.. wiec będzie mi barkowało 1 tabletki jak teraz wezmę... to mam ja wziąc z innego opakowania?

Gość MOOOoonnniikaa
a nie sorki, jedna mi wczoraj wpadła do kibelka, ale ją właśnie wyłowiłam także tabletek mi styknie :)

Gość moooonikaaa
k u r w a ty palancie jebany!!!!!!!!!!!!!!!!! to nie ja pisałam to wyzej!!!

Gość kroliczek pleyboya
zostaly ci dwie wez jedna z nich kup nastepne opakowanie .kurde wez ja jak najszybciej na co czekasz najlepiej do 12 h nie masz tej ksiazeczki co jest w opakowaniu poczytaj na necie jak co ze zwmiotowalas tabsa

Gość kroliczek pleyboya
aha zapomniałam napisać, że ja też przez kilka lat (zanim poznałam narzeczonego) współżyłam z owczarkiem i nawet jak czasem zapomniałam tabletki to nic się nie stało. także głowa do góry :D

Gość MOOONIKAAA
wziełam nastepna tabletke z nowego opakowania, a te 2 co mi zostaly wezme normalnie do konca czyli jutro i pojutrze, a te nowe opakowanie sie zmarnuje, bedzie na zaspas jak jeszcze kiedys siie taka sytuacja powtórzy :)...

Gość kroliczek pleyboya
no ja czytalam ze dobrze miec tak na zapas jedno opakowanie jak ci sie zapomni...no a ktory to rzad byl?