Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uihiuhiuhiuhuhuhuh

dziewczyny ale wlasciwie dlaczego nie lubicie niepewnych siebie mezczyzn??

Polecane posty

Gość uihiuhiuhiuhuhuhuh

Konkretnie o co w tym chodzi?? Przeciez oni maja takie same fujarki jak inni, tak samo moga nimi Was grzmocic, maja 2 rece, 2 nogi korpus i glowe wiec o co tak naprawde biega?? o co wlasciwie konkretnie kaman?? Chodzi mi o jakies konkretne roznice ktore sprawiaja ze ad sense oni sa gorsi od tych pewnych siebie (czyli pomijajac sam fakt nie posiadania tej pewnosci siebie)

Gość bo to nie męskie
nawet jak gzmoci to nie ma takiego uroku jak grzmoci pewny siebie facet..tak już jest:Pniepwny siebie wpodsiawdomości znaczy..skoro nie pewne to znaczy że gorszy....że czuje się gorszy..dlatego nie pewny i tak tez jest odbieany pewny siebie niekonieczni emając powód do dumy i pewności siebie zawsz ejaki sie jako lepszy..psychika..

Gość Klitajmestra Mazowiecka
niepewny facet to ani facet ani zboczeniec a tych dwóch tylko kochamy i podziwiamy. Jest taki "ni pies ni wydra" i nie wiadomo do czego ma służyć. Ani do waginy ani do odbytu się nie nadaje wieć do czego ?

Gość różowa poziomka leśna
Wredna Suka ty to musisz być męskim zboczeńcem bo walczysz o domnacje

Nie udała Ci się analiza psychologiczna... próbuj dalej... :D Zbyt pewni siebie mają w sobie zasadniczy problem. Mianowicie.. wydaje się im, że są naj... co za tym idzie... wydaje się im, że mogą mieć wszystko. Błąd :) Są żałośni...

Gość uihuihuihuihuihuihuihui
:) No ale nie uzyskalam konkretnej odpowiedzi, bo to ze sa niepewni to juz wiemy, ale w czym oni niby beda gorsi (chodzi mi o jakies konkretne okolicznosci) od tych tzw pewniakow?? I nie chodzi mi li tu tylko o wywolywanie emocji w Was dziewczyny ale konkretnie o praktyczne zastosowania faceta. Przeciez seks moze byc z nim taki sam jak z pewnym siebie, zarabiac moze nawet wiecej ( bo tamten w tym czasie zamiast robieniem na nasze wydatki :P bedzie sie zajmowal podrywaniem naszych kolezanek;) )

Gość prawda was wyzwoli
niepewność = niskie zarobki i to jest cała brutalna prawda o tym dlaczego kobiety nie chcą niepewnych siebie mężczyzn

Gość baron de drift
pytasz jak dziecko pewny siebie od samego początku robi pozytywne wrażenie po prostu uwodzi niepewny już na starcie ma problem bo nie jest przekonujący chce zaoferować siebie a sam wobec siebie nie jest przekonany o swojej wartości, więc jak ma być atrakcyjny dla kobiety..?

Gość sugga
nie lubię zbyt krytycznych,przemądrzałych,zbyt poważnych,bez poczucia humoru,agresywnych i cwanych.

Gość lollercoaster
Bo jak będę chciała mieć w domu kogoś bez jaj, to zostanę lesbijką? :D

po przeczytaniu postow stwierdzam ze laski wlasciwie same konkretnie nie wiedza dlaczego pewnosc siebie jest dla nich atrakcyjna. Kolejny dowod na to ze kieruje nimi podswiadomosc albo instynkt. Co do jednego mozna byc pewnym, ma to wiele wspolnego z odruchami czysto zwierzecymi, prymitywnymi. Ot, laski

Gość to dlatego///
to wlasnie dlatego lecą na dresów ktorzy piją ,kradną bluzgają i traktują je jak szmaty :D

Gość takaprawda
bo kobietom emocje przyslaniają myślenie

Gość nie jestem mamą
ja lubię !lubię takich delikatnych w sposobie bycia tylko żeby nie był narcyzem i pod tą urokliwą niepewnością nie skrywała się zakompleksiona bestia pragnąca zemsty...nie lubię cwaniaczków, gaduł, mądralińskich

niepewny siebie facet nie wezmie cie za wlosy i nie zaciganie do jaskini, bo... jest niepewny tego co robi i czy robi to dobrze! :D ot i caly ambaras :P

Gość nie cała
niepewny facet jest taki jak niepewna dziewczyna:D

a ja właśnie lubię. wolę jakiegoś nieśmiałego ale uprzejmego chłopaka niż takiego palanta co się będzie wymądrzał i narzucał wszystkim swoje zdanie ^^

Gość gość
Nie wiem jak wy, ale ja jeszcze nigdy nie spotkałem łysego chamskiego gibającego się dreha w towarzystwie ładnej dziewczyny. Jeśli już to taką naprawdę której sam bym nie tknął ale zazwyczaj to widzę ich w towarzystwie innych łysych chamskich drechów. Za to jak widzę pary to zawsze u boku ładnej dziewczyny przechadza się szczupły dobrze ubrany kulturalny facet.