Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysia marcysiaaa

ILE RAZY SREDNIO NA TYDZIEN SIE KOCHACIE?

Polecane posty

Gość marcysia marcysiaaa

Witajcie,moje pytanie jak w temacie-ile razy srednio uprawiacie seksz partnerem w tygodniu (albo i rzadziej)? Pytam bo mam watpliwosci czy u mnie nie jest to za rzadko:(

Gość czasem 14 a czasem wogóle

Gość roznie kwadratowo i podluznie
czasami codziennie w tygodniu, czasami 2-3 razy w tygodniu a czasami dluzej sie nie trykamy

przewaznie codziennie conajmnie raz dziennie ale czasem jest tak, ze kilka razy dziennie albo jest dzien przerwy lub wiecej

Gość marcysia marcysiaaa
mieszkacie razem znaczy sie i codziennie sie kochacie? 7 dni w tygodniu??

Gość lknjskjnkj
my jeszcze nie mieszkamy razem na stałe, ale jak mieszkaliśmy ze soba ponad miesiąc to potrafiliśmy kilka razy dziennie. Były tez takie dni, że raz i takie, że nic. Srednio wyszło codziennie:) teraz jak spędzamy ze sobą całe weekendy to 3 razy dziennie:D czyli 9 razy na tydzień będzie (bo pt tez liczę:)

Gość Taka jedna Justyna
zalezy ile razy w tygodniu sie widizmy przewaznie widizmy sie 4/5 razy w tygodniu wiec tyle razy sie kochamy:P

Gość marcysia marcysiaaa
kurcze,ale macie fajnie,pozazdroscic:( no ale jak wracacie z pracy i zostaje wieczor to wasi faceci nie sa zmeczeni?

Gość facet zmęczony poo seksie
to zwykła ciota jest a nie facet

Gość dolinacki
jak nie może w cipke to nadstaw dupke bo może to jaki kryptozboczek jest

Gość marcysia marcysiaaa
no wlasnie-facet chyba ma prawo byc zmeczony po pracy i nie miec sily na seks?

Gość a ja kocham si
sie srednio 5,6 razy w tygodniu.Jak ktoregos dnia nie mam ochoty to moj facet nie zadowolony mowi ze ja to mam strasznie male potrzeby....

Gość a ja juz mam meza
alez faceci sa zmeczeni i maja prawo ALE ONI NIGDY NA SEX NIE SA ZMECZENI!!! ZAWSZE MOGA:D moj to chce rano i jak wraca wypompowany z pracy tez chce!! nawet jak jest zmeczony to ma chec ALE to ja odmawiam bo nie zawsze wyrabiam:p przez to kochamy sie od 3-6x2 tyg

my mieszkamy razem, oboje pracujemy, ja wracam wczesniej mam codziennie sily na ugotowanie mu obiadu, posprzatanie itp, a on wraca wiecznie zmeczony ale na sex ma sile (dziwne nie??:)) a z resza jak jest zmeczony to i tak jak sie troche polasze to szybko nabiera ochoty z reszta sie smiejemy, ze on nie ma wladzy nad swoim penisem tylko ja i on zadzi nim - wystraczy faceta zachecic i bedzie gotowy i szybko zapomni o zmeczeniu

Gość nie wiem teraz co myslec
hm...to co powinnam myslec o moim facecie ktory tez czesto jest 'bardzo zmeczony' i nie ma sily na seks?? zdrada odpada na pewno,wiec co jest przyczyna? Poza tym wogole jakos ma niski temerament;/

Gość ostatnio to baaaaaardzo
malo:(

Gość marcysia marcysiaaa
malo czyli jak czesto? tak po prostu czy co jest powodem?

Gość marcysia marcysiaaa
no dla mnie tez za malo...Moj facet sie wykreca zmeczeniem,a jak u Was jest?

Gość do autorki tego tematu
my raz/dwa razy na tydzień bo mój jest zmęczony (no cóż pracuje po 18h na dobę :o )

Gość a ja juz mam meza
moj sie nigdy nie wykreca...nawet z tego powodu jest w stanie spoznic sie do pracy:P

Gość garfieldowa
To zależy. Są tygodnie, że codziennie, a są takie że wcale. Średnio jakbym miała liczyć, to pewnie wyjdzie 3 razy w tygodniu. Mnie wystarcza, mężowi raczej już też, jeszcze ze 2 lata temu byłoby mu mało, ale chyba temperament zaczyna spadać, jak stresów i pracy dużo...

Gość mamadosia
codziennie :D ale czasem juz nie wyrabiam i wczoraj leżałam jak kłoda :D

Gość Lidia21
u mnie to roznie bywa... czasami raz na tydzien a bywaja takie momenty gdy robimy to raz na dwa tyg. a czasami rzadziej... Nie wiem co mam juz czasami o tym myslec... ani ja nie nalegam, ani on... wczoraj bylam strasznie napalona... on niby tez... a tu sie okazuje, że jego wojownik nie daje rady... jestesmy ze soba od 6-ciu lat, od 4 mieszkamy razem... jestem pewna swojej atrakcyjnosci, wiec nie wiem w czym tkwi problem... staram sobie wmawiac, ze to przez zmeczenie- ostatnio pracuje 16h na dobe...