Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

klucia w pochwie..

Polecane posty

Gość alfabetagama

od paru dni obserwuje dziwne objawy.nie wiem czy to zapalenie pecherza,czy moze grzybica. biore tabsy juz 1,5 roku-yasminelle. zdarzalo mi sie,ze podczas ich zazywania mialam grzybice pochwy. na poczatku(jakies 3 dni temu)czulam bol przy oddawaniu moczu.po poludniu kiedy sie wysiusialam zauwazylam na papierze toaletowym slabe plamienie.2 razy i tylko po oddawaniu moczu. kochalam sie ostatni raz ok.10 dni temu.zadnej tabletki nie zapmnialam,moj facet uzywa tez gumek. wczoraj czulam jakby ktos wbijal mi igle w pochwe,do tego szlam do toalety sie wysikac i tylko kilka kropelekprzy duzym wysilku.juz niewiedzialam co robic i zrobilam sobie oklad z jogurtu naturalnego.przeszlo.zalagodzilo sie. czyktoras z was tez tak miala?> dodam,ze kiedys mialamjuz grzybice i objawy byly podobne-te oddawanie moczu np.

To mi wygląda na jakąś infekcję. Powinnaś pójść do lekarza. I odstaw na jakiś czas tabletki anty.

Gość czarpoma
nie ma potrzeby odstawiac tabsów.idz do lekarza -infekcja kobieca ale mysle ze pecherza(u mnie to własnie tak wygladało)

objawy ktore opisujesz wskazuja na zapalenie pecherza moczowego.kup sobie w aptece urosept bez recepty.jednak lepiej isc z tym do lekarza.a tabsow antykoncepcyjnych wcale nie musisz odstawiac

Gość alfabetagama
do wszystkiego doszedl jeszcze bol brzucha;/

jak ja mialam takie problemy z sikaniem (do tego ciagle mi sie chcialo) i pobolewal brzuch, to sie okazalo ze w ciazy jestem:P ale ja nie bralam zadnych anty. idz do gina, im wczesniej tym lepiej