Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Na temat Yaz.

Polecane posty

Ostatnio widzę tutaj zainteresowanie tabletką Yaz. Jest dostępna w Stanach Zjednoczonych od 2006 roku oraz w Unii Europejskiej od 2008 roku. Dostępna również na rynku polskim. Yaz przyjmuje się przez wszystkie 28 dni cyklu (z czego pierwsze 24 tabletki to "ostra amunicja" a pozostałe 4 to "ślepaki"), po jednej tabletce dziennie. Zapewne najbardziej interesuje was skuteczność Yaz. Otóż z tego co ustaliłem, wskaźnik Pearla dla Yaz wynosi 0,04 punkta. Zatem Yaz jest 2-4 razy skuteczniejsza niż tradycyjne tabletki antykoncepcyjne przyjmowane w trybie 21/7 (np. Yasminelle). Niestety, Yaz również ma efekty uboczne. Najczęściej są to bóle głowy, spadek popędu seksualnego i wzrost masy ciała.

Gość Amfetamina nie działa anty.

Wydaje mi się,że skuteczność jest wyższa tylko dlatego,że mniejsze jest ryzyko zapomnienia wzięcia tabletki i zmniejszenie skutków ubocznych po odstawieniu tabletek (yasminelle 7 dni bez,yaz 4), bo jeśli chodzi o skład to yaz to to samo co yasminelle.

Gość bepower
stosuje yaz od 3 miesiecy i jestem b zadowolona. nie przytylam a nawet schudlam! glowa nie bolala. na poczatku brania troiche bylam drazliwa ale to wiadomo hormony. POLECAM!

Gość ameriki
SAMA BIORĘ PIGUŁKI,ZDAJĄC SOBIE SPRAWĘ Z KONSEKWENCJI.ROBIĘ REGULARNIE BADANIA NA KRZEPNIĘCIE,PRÓBY WĄTROBOWE. DZIEWCZYNY, POCZYTAJCIE ZANIM WEŹMIECIE PIGUŁKI IV generacji...[m.in.Yaz,Yasmine,Yasminelle itp]... a przede wszystkim: NIE WIERZCIE BEZGRANICZNIE lekarzowi! http://www.we-dwoje.pl/zabojcza;antykoncepcja,artykul,16040.html

Mam pytanie, czy ktoś wie czy tabletki Yaz są dostępne w Hiszpanii??? proszę o odpowiedz, :-)))

Mam pytanie, czy ktoś wie czy tabletki Yaz są dostępne w Hiszpanii??? proszę o odpowiedz, :-)))

Biorę Yaz od ok pół roku ;) Nie mam skutków ubocznych,czuje się rewelacyjnie. Libido mi nie spadło i głowa mnie nie bolała.

sprzedam tabletki YAZ! w razie czego, kontakt: bakanisuru@gmail.com

Gość myszeczkaaa
Kupie yaz, po dobrej cenie nawet kilka:) marti20i@o2.pl