Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana2010

Zespół Sonax czy Akwa z Ostródy? DYLEMAT

Polecane posty

Gość niezdecydowana2010

Cześć. Nie wiem który zespół wybrać Sonax czy Akwa? Przesłuchaliśmy wiele zespołów z Ostródy i okolicy ale tylko te dwa nam przypadły do gustu. Liczę na szczerą podpowiedz. Dziękuję.

Gość Żaden
Żaden !!!! Obydwa to LIPA !!!

Gość gość
Hej , Ja mogę polecić zespół Zespół Forma, grali u mojej siostry ciotecznej na weselu i wszyscy świetnie się bawili. Super głosy, fajne brzmienie, a dodatkowo prowadzili całe wesele ze smakiem i z klasą! Organizują dużo pomysłowych zabaw oraz grają bardzo różnorodną muzykę także każdy czy młodszy czy starszy mógł znaleźć coś dla siebie! Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać: http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Zespol-Forma.html

Gość gość
Sonax masakra z tragedia raz sie tylko bawilam i nigdy wiecej. Jezeli pojdzie sie na takie wesele to licz sie z tym ze dupa od siedzenia bedzie Cie bolala.

Gość gość
Pierwsza przerwa po trzech utworach pol godziny, oczepiny nie dokonczone nowa mloda para zostala odsunieta na bok zeby lepiej sie poznac juz reszty nie bylo, ciagle na papierosie n, stype to mozna sobie ich zamowic no problem

Gość gość
Byłam na weselu gdzie grał sonax i bawiłam się bardzo dobrze.

Gość Znam
Polecam zespół sonax.Byliśmy już na kilku imprezach gdzie grali,i zawsze zabawa była świetna.

Gość gość
Każdy ma specyficzny gust, napewno są zespoły lepsze i gorsze. U moich znajomych na weselu grał zespół VOICE właśnie z Ostródy https://voice2.pl/oferta/zespol-na-wesele.php i muszę przyznać, że zabawa była super. Mają naprawdę mega repertuar i potrafią poprowadzić zabawę.