Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaonim

Sex z prawiczkiem?? jak wrażenia??

Polecane posty

MAm do was ogromne pytanie... kto z was przezyl swoj pierwszy raz albo kochal sie zprawiczkiem?? jak to jest?? cz kazdy facet ma problem z trafieniem tam gdzie powinien... bo ja z moim mialam kilka prob zanim doszlo do skutku... czy to sie zdaza?? jak myslicie??

ja tutaj sie pytam na powaznie... a nie robie sobiejaj... ty moze i teraz trafisz po tylu probach to kazdy powie ze od razu mu wychodzi... a ja sie pytam jak to jest?? czy facet jakos do tego specjalnie sie przygotowuje??

Gość zajefajnie
dołączam się do pytania jako ze sam jestem prawiczkiem

Gość ja się z takim męcze własnie
i musze go naprowadzac :/

Gość rtyukilkjgmhfngbf
ja mialam prawiczka w pierwszym zwiazku, ja tez bylam dziewica, gowniarzami bylismy ;) teraz jestem duzo starsza, mialam czterech po nim (jeden bardzo doswiadczony) i musze przyznac ze ten pierwszy byl najlepszy, prawiczek ale ogien :D

no moze ina poczatkumial problem ale teraz jest oki.. nawet powiem ze swietnie... co prawa do teraz ma z tym tematem problem... dlatego sie pytam czy to jest normalne i czy sie to zdarza... wkoncu nie ukrywam ze ten moj prawdziwy pierwszy raz bolal... moze dlatego nie wiem czy bal czy czym taka sytuacja byla spowodowana... po prostu chcialam sie dowiedziec czy takie sytuacje sie zdarzaja...

"ja się z takim męcze własnie i musze go naprowadzac :/ " no ale chyba to bylo by dziwne jesli dla obojgu to jest pierwszy raz i do jednak dla kobiety to jest bol i ma jeszcze takiego chlopaka naprowadzac??

Gość zajefajnie
jestem ciekawe jak to wygląda z punktu widzenia doświadczonej kobiety, czy jakaś doświadczona dziewczyna która kochała się z prawiczkiem może się wypowiedzieć ?