Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BINAAA

CHCE KUPIC LAPTOPA, DORADZCIE JAKIEGO PLISSSS

Polecane posty

Gość BINAAA

WITAM... Chce kupic laptopa....do 2.500zl doradzcie jakiego :))) na co zwracac uwage ,co jest wazne ? powiem jeszcze ,ze nie bede na nim grc w gry jakies TIBIA itd... dzieki

Popatrz sobie na www.x-kom.pl, mają w ofercie najtańsze laptopy i notebooki na rynku- do tego same dobre, znane marki :) wybór jest tak duży, że na pewno znajdziesz coś dla siebie :)

Gość panic
nie wiem do czego dokładnie jest Ci potrzebny ten laptop..ale zwróć uwagę na procesor, moim zdaniem Intel Core jest najleopszy, na grafikę, wielkość dysku...z mojej strony mogę Ci polecić któryś z HP Compaq, może http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/6465/hp+compaq+6730s+15-4+intel+core+duo+2+ghz-+3+gb+ddr2-+250+gb-+gma+4500-+vista+business+ang-+fu321ea.html ? będzie dobry do takich typowych czynności [oglądanie filmów, pracowanie w officie, słuchanie muzy, czasami granie]

Poczekaj do października aż ruszy nowy portal dobij.to.pl. Tam za dosłownie złotówki będzie można zapewne kupić dobry sprzęt. Ja już szkuję się na te słuchawki creativa, które są na stronie głównej. Dużym plusem jest to, że mało kto o tym portalu wie, więc konkurencji w przebijaniu praktycznie nie będzie ;)

ja niedawno nabyłam netbooka HP, dokładnie ten model - http://www.1komp.pl/produkt-5-299-1627-26716,notebooki_inne_hp_2140_mini_note_pc_intel_atom_n270_1024_10_1wsvga(led)_160_wl_cam_xph_nn355ea.htm , ja jestem bardzo zadowolona, jest leciutki i mały, można spokojnie go nosić w torebce, co dla mnie jest idealnym rozwiązaniem na przykład na uczelni :) ten sprzęt ma jednak jeden minus - nie posiada stacji dvd, niemniej jednak w dobie przeogromnych pendrive'ów nie jest to problem. no i co ważne - z tych 2500 złotych zostanie Ci jeszcze tysiąc "na waciki" :)

Gość a ja jestem posiadaczką DELL
VOSTRO a860 i jestem baaaaardzo zadowolona, jak na użytkowanie domowe jest rewelacyjny, do tego lekki i ma elegancki wygląd.

Toshiby się brudzą bardzo, ale jest na to sposób - można wycierać je pieluchą tetrową :D pomysł absurdalny, ale działa. Polecil mi to jak i laptopy HP mój kumpel pracujący na codzień w serwisie komputerowym. A jeśli HP to tylko ze siatlaptopow.pl, bo tam ich największy wybór mają no i zawsze można wybrać coś z oferty pogwarancyjnej. Gdybym niedawno nie kupiła swojej Toshiby to zdecydowałabym się na HP właśnie.

Gość mofo
od tego sklepu www.x-kom.pl wciaz tanszy jest proline.pl

Gość Chochołowa
Bardzo duży wybór laptopów znajdziesz też tutaj: http://www.electro.pl/Notebooki,279,390.html. To jest bardzo dobry sklep, oferuje sprzęt bardzo wysokiej jakości a do tego ma jeszcze jeden duży plus- rewelacyjną obsługę klienta, zawsze można liczyć na ich pomoc (można pytać np poprzez maila). Zamawiałam tam już kilka rzeczy i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam :)

JA mam laptopa MSI malutki chyba 15 cali, mam 2 lata i nigdy nie zesuło sie nic( odpukac) i ma właśnie 2 lata gwarancji. 2 lata temu kosztował w Media MArkt prawie 3 tys wiec teraz na pewno jest tanszy