Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bepower

Nadzerka..

Polecane posty

Gość bepower

Witam otoz dzisiaj ginekolog stwierdzil u mnie nadzerke dodam ze bylam w panstwowej przychodni. Otoz ginekolog kazal mi przyjsc do niego prywatnie na cytologie i ewentualne leczenie. To juz trzeci ginekolog ktory chce prywatnie mnie leczyc. W tym problem ze nie stac mnie na to a zabieg troche kosztuje. Czy nie moga tego zrobic w panstwowej przychodni? Nie rozumiem tego. Bylam u Popiolka LUBLIN

Gość bardzo dziwne

Gość 1234567.......
dziwne że aż trzech lekarzy rzuciło Ci propozycję prywatnego leczenia ? ja jak miałam lekarz się ze mną umówił i zrobił mi to w gabinecie na kasę chorych

Gość Co robic z nadzerka
A mnie ginekolog powiedziala ze to mi absolutnie nie zagraza i nic mi nie zaproponowala, zadnego zabiegu ani nic... Czy mogą być jakieś nastepstwa nadzerki czy naprawde nie mam sie czym martwic?

Gość bepower
za 10 dni po braniu globulek gynalgin mam sie zglosic do niego jak mi krzyknie kase to niestety zrezygnuje;/ podobno nieleczona nadzerka moze prowadzic do raka ale nie wiem dokladnie;/

Gość blakcat
moja nadżerka sama sie zaleczyła tak że nie ma reguły. Jeżeli lekarz proponuje Ci prywatne leczenie to jest to co najmniej dziwne, by może chcą Cie po prostu na kasę naciągnąć :o Skonsultuj sie z innym lekarzem - tylko na wstępie mu powiedz że podobno masz nadżerkę i proponowano Ci prywatne leczenie ale Cie nie stać na to.