Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastakam

Kobieta + kobieta

Polecane posty

Gość jakastakam

Jestem kobieta, mam męża, wszystko ladnie pieknie... Ale ja zakochalam sie w kobiecie. Wczoraj nie wytrzymalysmy i poniosly nas emocje, uczucie... calowalysmy sie, piescilysmy... Szok jakie to mile uczucie! Uuu czy spotkam tu taka osobe ktora takie cos przezyla?

Gość jakastakam
Ale prawda taka ze my Cie nie potrzebujemy do szczescia! Mamy mezow, a to co nas polaczylo to... chyba normlanie magia... Czy takich sytuacji jest wiecej? Czy ktoras z was poczula takie emocje?

ja mam meza wiec takie zabawy odpada ale kiedys mi sie zdarzylo i bylo rewleacyjnie

Gość panna_r00channa
Ale wszystko może się znudzić (musicie z czasem urozmaicić pożycie seksualne wibratorkami lub dildo). Bo inaczej związek może być monotonny jak i dojść do jego rozpadu . . .

Gość loka..
Ania czym sie brzydzisz, lesbijstwem czy zdrada?

Gość Anq25
Zdradziłaś męża ale z kobietą i tyle...nie Ty pierwsza i nie ostatnia jesteś biseksualna...

I jednym i drugim :) I nie obrzucajcie mnie błotem że jestem nietolerancyjna - po prostu tak się na to zapatruje a nie inaczej i chyba mam do tego prawo :)

Gość jakastakam
Bylo rewelacyjnie i... nie wiem dlaczego ale nie mam zadnych wyrzutow sumienia! Uh taka jestem pelna emocji! m a d z - ile razy takie cos Ci sie zdarzylo i czy to z jedna kobieta?

Gość chyba bym pawia pusciła
gdybym miała liznąc cipkę:o

Gość jakastakam
Do konca nie doszlysmy. Skoczylo sie na calowaniu, dotykaniu wszedzie oprocz okolicy miedzy nogami... Tak jestem biseksualna... teraz to wiem... To az takie zle? Ludzie, kazdy ma swoje zachowania, opinie i pasuje je uszanowac. Kazdy jest indywidualnoscia...

badania wykazaly, ze wszytkie kobiety sa bi tylko nie kazda to okazuje. calowalam sie mnostwo razy z kobieta, no i byly macanki przez ubranie ale raczej dla wyglupow. raz mi zdarzylo na powaznie ale minety nie bylo, tylko dotykanie, calowanie itp ale teraz mam meza i nie wyobrazam sobie go zdradzic ani z mezczyna ani z kobieta

Gość jakastakam
A ja nie uwazam tego za zdrade. Kiedys rozmawialam z mezem na ten temat i sam mi powiedzial ze kobieta + kobieta to nie zdrada... m a d z - czytalam duzo o biseksualizmie i mam pytanie: Czy teraz jak masz meza calkowicie inne masz myslenie? Czy nie masz ochoty nieraz pocalowac przytulic kobiete?

m a d z (madzek@o2.pl) badania wykazaly, ze wszytkie kobiety sa bi tylko nie kazda to okazuje. czegoś głubszego w życiu nie słyszałam :O

Ja uważam mężczyzn za płeć niesamowicie brzydką ;) A co za tym idzie, gdyby moja żona zrobiła to z mężczyzną, strasznie mi by to przeszkadzało, czułbym się zdradzony, to tak, jakby ktoś wyśmiał, pogardził moją męskością. Ale gdyby chciała to zrobić z kobietą, proszę bardzo, niech sie bawi, tylko żeby to nie wpłynęło źle na nasze seksualne relacje :)

Gość jakastakam
NIe powiem mu tego, bo oboje stwierdzilismy ze nie bedziemy rozmawiac nigdy wiecej o tej mojej kolezance. Rozmawialismy otwarcie stwierdzil, ze kobieta+kobieta to pieszczoty a nie zdrada i ze zrobie zawsze jak bede uwazac, a ze on jak wiekszosc facetow chcialby na takie cos kiedys popatrzec... Zreszta to co zdarzylo sie miedzy nami dwiema - uznajemy za piekny sen. Ona jest moja najlepsza kumpela i wierze, ze tak juz zawsze zostanie. Wczorajszy wieczor nas jeszcze do siebie zblizyl... Chcialam wlasnie pogadac z taka osoba ktora to samo przezyla...

tak wykazaly badania i jest duzo o tym artykulow w necie - to nie moja teoria ja nigdy nie spotykalam sie z kobieta i nigdy jakos specjalnie o tym nie myslalam a teraz mam cudownego meza i nie ciagnie mnie do innych mezczyzn ani kobiet i mnie zaspokaja calkowicie i nie zgodzilabym sie na zaden trojkacik - bo ani tego nie potrzebuje ani nie moglabym zniesc widoku, ze moj maz robi to z kims innym

Gość jakastakam
Ltd - dokladnie tak samo mysli moj maz. ania1311 - duzo czytalam o biseksualizmie i badaniach dotyczacych tej strefy i tak samo natknelam sie na stwierdzenia ze wiekszosc kobiet jest biseksualna...

z ta z ktora to przezylam kumplujemy sie do dzis, moze to jest przyjazn ale baaardzo dobra znajomosc - nigdy do tego nie powrocilysmy, zwlaszcza, ze niedawno ona tez wyszla za maz

Na "większość" sie zgadzam , ale nie że wszystkie - ja pozostaje w mniejszości :)

Gość jakastakam
Wlasnie... to co wczoraj sie miedzy nami wydarzylo poprzedzone bylo przyjaznia. Zarowno ja jak i ona uwazamy wczorajszy wieczor za cos "bajkowego" i stwierdzilysmy ze niewazne co by sie dzialo dalej, ale nasza znajomosc - przyjazn nie zginie. m a d z - ja tak samo nie zniosla bym trojkata. Nie odnalazla bym sie w takiej sytuacji.

Gość jakastakam
I jak? jest tu ktos kto znalazl sie w podobnej sytuacji?

Jak widać po gasnącym topiku wyniki tych badań o których pisałyście były mocno przesadzone :D

Gość mam 17 lat i jestem prawiczkie
m