Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinaaaaa

INFORMACJA O SLUBIE DLA RODZICÓW

Polecane posty

Gość Karinaaaaa

Witam... mam takie pytanie:) W przyszłym roku slub..data juz zarezerwowana...i teraz pytanie... nasi rodzice juz sie znają...spotkali sie kilka miesięcy temu...zreczyny beda dopiero w grudniu - wtedy mamy rocznice ale rodziców chcielibysmy poinformowac wczesniej...mam takie pytanie czy wystarczy jak razem z M przyjade do moich rodziców i powiemy im, ze chcemy sie pobrać?czy konieczne sa te ceregiele z jego i moim rodzicami? Mi osobiści wydaje się, ze na początku starczy jak przyjedziemy, poinformujemy a za jakis czas zorganizuje sie spotkanie rodziców co by sobie pogadali...

Gość Karinaaaaa
podnosze

Gość Karinaaaaa
Nikt nie doradzi????

Gość oczywiście że wystarczy
nikt nie powiedział że musza byc oficjalne zareczyny. My powiedzieliśmy razem jednym i drugim i kilka tygodni póxniej było zwykłe spotkanie przy kawie herbacie itd

Gość Karinaaaaa
Nareszcie ktoś...:)dziekuję...no wałsnie problem polega na tym, ze zreczyy planujemy w grudniu!w nasżą rocznicę...ale, że slub ma byc we wrzesniu...to chcielibysmy poinformować rodziców wczesniej, zeby onijuz wiedzieli...i wydaje mi sie,że wystarczy takie spotkanie nas i rodziców..a powiedzmy póxniej takie na kawkę...

Gość Caresiatko
U mojej siostyr był taki cyrk jego rodzice i jej rodzice. Młody spocony i zestresowany a młoda scisniaty żołądek. On spytał Magdo zostaniesz moja zona ona : tak załozył pierscionek i zrobiła sie cisza..........a my z bratem o mało sie nie posikalismy przy tym stole. I powiedziałam nigdy wiecej takich cyrków....