Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemki i niemcy

jacy sa niemcy w łózku ? ma ktos jakies doswiadczenia?

Polecane posty

Gość niemki i niemcy

Gość niemki i niemcy
podniecam sie czytając 'mamo to ja'

Gość niemki i niemcy
won podszywie

Gość niemki i niemcy
nikt nie odpowiada, trudno, w.y.k.u.r.w.i.a.m pod zlew się poopalać :classic_cool:

Polki są dziś w Niemczech najpopularniejszymi kandydatkami na cudzoziemską żonę. Gratulujemy wyniku. Bezpowrotnie minęły czasy Wandy, która nie chciała Niemca. Jak poinformował w zeszłym tygodniu niemiecki Federalny Urząd Statystyczny, w 2007 roku ożeniło się z naszymi rodaczkami 4,2 tys. Niemców. To daje Polkom pierwsze miejsce w klasyfikacji. Dalej są Turczynki (1,9 tys. małżeństw) i Tajki (1,5 tys. przypieczętowanych związków). http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/polki-chca-niemca-z-wzajemnoscia,1216395 Zatem w 2007 roku na ślub z Niemcem zdecydowało się prawie 2% spośród wszystkich Polek które wyszły za mąż.

Obecnie Niemcy liczą 82 milionów obywateli i są drugim najludniejszym krajem w Europie po Rosji która liczy 141 milionów obywateli. Polska liczy obecnie 38 milionów obywateli.

Gość niemki i niemcy
ja chce niemca tez

Z kolei wśród Polaków popularnością cieszą się Ukrainki. Ukrainką jest co druga cudzoziemka wychodząca za mąż za Polaka. Wieczorem okolice kijowskiego deptaku Krieszczatik zamieniają się w wybieg. Tysiące młodych kobiet, często wyglądających jak modelki, przechadzają się, przysiadają w pubach. Większość z nich szuka w ten sposób życiowego partnera. Warunek jest jeden - powinien to być cudzoziemiec. W 2003 roku za Polaków za mąż wyszły 2193 Ukrainki.

Gość kaśeńka
Każdy Niemiec jest inny, ale wam napiszę, choć ja miałam Niemca polskiego pochodzenia, był słodki, pomysłowy, i odpowiedzialny, tylko jak dla mnie za rzadko mu się chciało 🖐️

Gość niemki i niemcy
odczep sie, ladnie komediant prawi!!!

Niemcy podczas orgazmu krzyczą HENDE HOH, unoszą też jedną rękę trzymając flagę z pentagramem. niektórzy mogą ci również szeptać hitler kaput podczas pieszcot

a co ma pentagram do niemców?? Chyba flagę ze sfastyką.... Niemcy podczas orgazmu krzyczą " Siege Heil!" czy jak to się piszę...

Gość Mam dalekie korzenie szwabskie
I posiadam akcent niemiecki mam cieply i ciezki glos, cholernie tego w sobie nie lubie, a jak juz mowie cos po niemiecku to juz w ogole porazka, gardze tym w sobie

Gość niemki i niemcy
jestescie rasisci!

Gość niemki i niemcy
no co nikt niemca nie probowal?:O

Gość racjonalizmus indywidualny
Jacy sa Niemcy w lozku? Hmm ciekawe pytanie :-). 1) Niemcy to narod o zerowym podlozu patriarchalnym- wniosek: rownouprawnienie w lozku. Niemcy sa otwarci na nowe eksperymenty i bardziej szanuja kobiety niz Polacy. 2) Ordnung, Disziplin und Pünktlichkeit :-): Niemcy sa ogolnie bardziej zadbani od Polakow, wydepilowani - seks jest bardziej higieniczny i wyrafinowany. 3) Niemcy to progresja a nie regresywny poziom rozwoju: Polak jest uosobieniem alfa samca, neandertalczyka nalezacego do podgatunku Homo Sapiens (czytaj Niemca), co juz z punku widzenia antropologicznego dowodzi jego nizszy poziom rozwoju. Z punktu widzenia historycznego i etnicznego Polak nalezy do ludu slowianskiego. Barbarzynstwo, czczenie wiartu i bozkow oraz praktyki szamanskie- to tylko niektore aspekty wplywajace na charakterystyke i genetyczne uwarunkowanie samca alfa. Rozwoj minimun continuum vs maximum firmus - Wybor nalezy do was drogie panie pozdrawiam

Niemcy są beznadziejni. Opinię wyrobiłam sobie po seksie z rodowitym berlińczykiem, który każdy seks kończył po niecałych dwóch minutach.

Do feministki piszącej powyżej o czczeniu iatru etc. przez Polaków.Poczytaj sobie trochę co robiły ludy germańskie wtedy kiepy polacy czcili Świętowita. Przewlekli by Cię przez pół Europy za włosy, potem na łódź i przejażdką przerywana gwałtami zbiorowymi. Pomijając już, że jaśnie oświcona zapomina , że wszystkich się nie wrzuca do jednego wora - nawet jak się jest sfrustrowaną przez brak zainteresowania płci przeciwnej, co widać. Lecicie na cudzoziemców i powód jest jeden - piniądze - bo to są cudzoziemcy z Zachodu jak dowodzą statystki polskie a nie inne, wymyślacie wiele rzekomych powodów. KAżąc nam jednocześnie wierzyć - jak twierdziła Pani , która wciskała mi ostatnio reklamę klubu go-go w mity wymyśłone przez Rosiewicza i innych za PRL, że Polki są najładniejsze i najfajniejsze..Oj nie wszystkie, a byle cudzoziemiec choćby brzydki i chłopcy polscy są już drugą kategorią. Nie namawiam do bojkotu Polek ,ale przyjrzyjcie się uważnie naszym Paniom i realistycznie. Moja dziewczyna jest z Kanady i ma dobrzep oukładane w głowie.

Gość gość
kiepscy w łóżku,kiepscy w życiu

Gość gość
Niemcy bardziej higieniczni buhaha oszczędzają na wodzie jak się da jak jest w pracy prysznic to w pracy się myją jak w domu to może 2 razy na tydzień pracuje już z nimi 3 lata , lubią pojechać sobie do kasyna do Czech przy okajzji podupczyć w agencji zatankować samochód bo taniej und Deutschland uber alles nie ma lepszego kraju do życia według nich są zamknięci na świat bardzo ograniczeni są oczywiście też wyjątki ale to żadkość