Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianaplus

Skutki uboczne po Botoxie.

Polecane posty

Gość lilianaplus

czy jest tu jakaś dziewczyna która miała skutki uboczne po botoxie, np. opadniete, spuchnęte powieki, wiecej zmarszczek.,itd.? Kiedy to ustąpiło? i czy wogule? robiłam sobie botox, ale powieki mam opadnięte , spuchnięte. Czy jak botox puśći powieki powócą do stanu z przed?

Gość panna_r00channa
wiecej plotkować trzeba to usta same napuchną!

Gość lilianaplus
czytałam o opadających powiekach, czy to minie jak ustąpi botox, czy juz tak zostanie? co jest na opadajace powieki prócz skalpela?

Gość Gabi 14
Do Liliana !!!!Witaj!Nie martw się !Powieki wrócą do odpowiedniego stanu za 3 ,4 miesiace jak botox ,,puści''.Dzieje sie tak niezmiernie rzadko jak jest żle wstrzyknięty przez lekarza.Jak ustapi idż jeszcze raz ale do sprawdzonego lekarza .Ja botox na kurze łapki ,czolo i miedzy brwiami stosuję od 8 lat!Ale dzięki Bogu nigdy nie miałam rzadnych problemow - choć czasami jak robilam gdzie indziej to słabiej i krócej trzymało.Nie martw się to nie jest stała zmiana!Pozdrawiam!

Kiedyś miałam botox i niestety nabawiłam sie dodatkowych zmarszczek pod okiem, tylko tam działały mięśnie a moja mimika to wymusiła. Teraz jak sie tak zastanowię to moze moje opadające powieki tez są efektem botoxu, moze mięśnie sie rozleniwiły? hmmm...

Gość darkanna
Kamasutra, ja mam to samo. Za którymś razem (botox robię od kilku lat), pod oczami pojawiły się zmarszczki. Z tego co piszesz wnioskuję, że te zmarszczki u Ciebie pozostały mimo, że botox przestał działać? Obawiam się, że u mnie tak właśnie będzie...:( Gabi, powiedz proszę, który lekarz tak dobrze robi Ci botox? Ja wiem, że na kurze łapki i czoło będę chciała zabieg powtórzyć ale tym razem muszę naprawdę rozsądnie wybrać lekarza. Będę wdzięczna za namiary na Twojego.

niestety zostały :( ostatnio kosmetyczka namawiała mnie na uwypuklenie dołu w dołku łzowym, mam strasznie zapadniete. Ponoc robi się takie rzeczy kwasem hialurynowym. Słyszałyście może o czyms takim?

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 800tematów ,5500postów,fotki pozabiegowe ,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum