Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria2010

6tc ciazy -lekkie brudzenie? co to?

Polecane posty

Gość anna maria2010

Witam dziewczyny, mam lekkie brudzenie na majtkach, takie lekko brazowe. czy powinnam sie martwic. lekarz kazal mi nie panikowac, bo to poczatkowa ciaza i ewentualnie dal luteine raz dziennie. troche mnie jakby swedzi. mila ktos pododne doswiadczenia? mam sie czym martwic? dziekuje z gory

Gość a lekarz badal

Gość luty2010
a zbadal cie lekarz i spr.czy nie ma zadnego stanu zapalnego?? zrobil usg??lez i odpoczywaj,

Ja też brudziłam na początku ciąży, okazało się, że mam krwiaka. Dostałam luteinę i musiałam leżeć żeby krwiak się wchłonął. On jednak wypłynął. Na szczęście dziecku nic się nie stało :) Jednak nie sugeruj się moim przypadkiem. Każda ciąża jest inna. Grunt to stosować się do zaleceń swojego ginekologa i myśleć pozytywnie :) Powodzenia :)

Gość anna maria2010
lakarz kazal mi nie panikowac, bo to wczesnia ciaza i na badaniu nic nie bedzie widac. juz sama nie wiem.

Gość tego chyba nie powinno
sie lekcewazyc i lepiej, zeby cie zbadal lekarz.

Gość uważam że nie powinnaś
tego lekceważyć. Też tak miałam. Poszłam do lekarza a ta mi zaczęła kity wstawiać, że poczatek, że upały i takie sraty pierdziaty. Odwiedziłam inną a ta że koniecznie na oddział albo w domu leżeć i wybrać serię zastrzyków. To był ósmy tydzień. Nim zdążyłam wziąć pierwszy, byłam już na oddziale i poroniłam :o Idź do innego lekarza albo leż i nic nie rób

Gość mała zdenerwowana

Gość mała zdenerwowana
ja tez niby brudze bylam niemalze odrazu w szpitalu bo moj lekarz na urlopie za granica pojec halam do szpitala gdzie jets ordynatorem i tam zbadal mnie jego asystent mily czlowiek powiedzial ze to niejest plamienie bo niema zywej krwi i niema skrzepow ze to poprostu brudzenie od zapalenia jakies bakterie mam w pochwie zrobil usg i dzidzia ok macice tez mialam czysta a dzidzia machala raczkami ale mimo wszysttko biore ten duphaston leze i czekam do soboty na mojego lekarza bo wole jak moj doktor mnie uspokoi