Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka231

bilingi moga byc dowodem przy rozowdzie??

Polecane posty

Gość olka231
edit-a jezeli moj maz napisal w pozwie nieprawde, a potem po mojej odpowiedzi na pozew calkowicie zmioenil zeznanie-toma jakies znaczenie, ze probowal najpierw klamac>??

Gość olka231
przepraszam za bledy w pisowni, to z pospiechu mamy dwoje dzieic 10 lat i dwa latka

to ze sie uczylas i kozystalas z internetu to normalne. nie martw sie, moj tez takie glupoty wygadywal. A dostajesz alimenty na dzieci?

Gość olka321
o alimenty wnioslam jak sie wyprowadzilam bo perze kilkanascie msc nie dal ani zlotowki na malenkie dziecko, jak prosilam to mi odp"uwazam to za zbedby zakup" alimenty sadownie przyznane, klocil sie ze nie bedzie tyle placil ale dostal od sedziego opieprz

Gość olka231
mieszkam u rodzicow..ja musialam odejsc bo dom byl jego i jego matki...wiem ze mozecie mi teraz zarzucic ze zrobilam glupstwo ale ja nie dalam dluzej rady psychicznie tego znosci, odbijalo sie to na dzieciach, gdy widziaolam jak sie do tej pizdy stroi, szykuje i smieje mi sie w twarz.On przyznal mi sie do tego ale powiedzil ze w sadzie bezdie klamal i jego matka tez

boze, ale sa gnoje na swiecie! Moj tez byl taki. Dobrze ze masz gdzie mieszkac, ja mojemu musze teraz splacic 50 000 za polowe mieszkania...

Gość olka231
a co moze mnie sedzina pytac? na jakie pytania sie przygotowac??? na 1 rozprawie pytala czy chce rozowdu, czy chce mediacji.ja na mediacje sie zgodzilam, maz kategorycznie nie.

Ty tez powolaj rodzicow i niech powiedza jak sie zachowywal w stosunku do Ciebie i dzieci i dlaczego musieliscie przez niego uciekac z wlasnego domu

Gość olka 231
eDIT-CZY MOZNA Z tOBA POROZMAWIAC TELEFONICZNIE??? ja BYM ZADZWONILA, JAKBYS MIALA CHWILE CZSU.cHCIALABYM POPYTAC O ROZOWD..ALBO POPRZEZ G LUB EMAIL

Gość OLKA231
UCZUCIA MI OKAZYWAL, SEX BYL..POTRAFIL BYC DLA MNIE MILUTKI WIEDZAC ZE NA DRUGI DZIEN POJDZIE NA WIELKA IMPREZE Z TA DZIWKA..MNIE OKLAMAL...POWIEDZIL ZE IDZIE GDZIES Z KOLEGAMI..PO KRYJOMU MATKA SZYKOWALA MU GARNITUR NA IMPREZE,,,JA PO FAKCIE SIE DOWIEDZIALAM..PO TEJ IMPREZIE POTRAFIL SIE ZE MNA KOCHAC..KURWA..NIXC NIE PODEJRZEWALAM

Gość olka 231
a jak on powien ze zacazelo sie psuc gdy ja studiowalam , i pisalam dzu na kompie? bedzie uznane za moja wine?? gdybym nie zrobiula sudiow to prace bym stracila

to zaden argument, tym bardziej jak masz dowody na to ze on juz wtedy dzwonil do kochanki i was zaniedbywal. U mnie bylo bardzo podobnie.

Gość olka321
ale jak zarzuci ze duzo siedzialam przy kompie..pisalam prace dyplomowa, robilam tez kursy w tym czasie i wszytsko wymagala pracy przy kompie, poza tym moja praca tez wymaga siedzenie przy kompie duso, bo musze sledzic zmiany zwiazane z praca w necie3

Gość olka321
czy dokumenty zwiazane ze uzyskalam awans, studia, pokonczylam 3 kursy moga byc dowodem ze na tym moja praca przy kompie polegala?

Gość olka321
dowody mam z pozniejszego okresu...:( nie jak robilam studia itd

moim zdaniem to zaden argument. Ludzie maja taka prace i pracuja przy komputerze i zyja normalnie! To ile by sie musialo rodzin rozpasc!

Gość olka231
mam nadzieje ze jakos to przezyje i uda mi sie wygrac sprawe

nerwy sa dzue, ja przez stres zrzucilam ponad 10 kg:-( ale z czasem sie uspokoisz, masz dla kogo zyc. Ja teraz bede walczyla o wyzsze alimenty POWODZENIA!

Gość olka231
ile ogolnie mialas rozpraw i w jakim odstępie czasu? ja na druga czekalam prawie 3 msc-Poznan.Powiedzmy ze na 3 rozprawie beda swiadkowie, co dalej? bo teraz na druga rozprawe nikt z moich swiadkow nie dostal wezwania.Moze tak byc , ze jego swiadkowie terqz beda a potem moi?

tak, u mnie bylis wszyscy na jednej sprawie. mialam spraw 4, sporo sie czeka, a jak jeszcze trafi na wakacje to juz w ogole...

Gość olka321
przeciwko mnie bedzie zeznawac jego matka, tzn ja podal jako swiadka ale czy sad jea wezwie....