Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimalistyczna wizjia

Moj facet to sierota.

Polecane posty

Nie ma własnego zdania.Nie wie jak sie ubrac.Ciagle ktos go o cos prosi i nie potrafi odmowic.I czuje ze on sie mnie boi.

Witaj w klubie:D u nas to ja nosze spodnie:D teraz zapisałam się na prawo jazdy na kat.D:D a osobówką jeżdżę 100 razy lepiej od mojego męża:D

może lepiej nazwać to "mało samodzielny" jak mu nie naszykuje jedzenia do pracy, to sam sobie nie zrobi, jak mu nie uprasuje spodni,nie zarejestruje do dentysty(nie pójdę z nim),nie załatwię w urzędzie...to sam tego nie zrobi:D Ale jakos mi to odpowiada:) nie mam nic przeciwko:) walczymy razem z najgorszą choroba-alkoholizmem i nawet na usamodzielnienie się po niektórych przeżyciach potrzeba czasu:)

O wszystkim trzeba mu przypominac.Mimo tych wad jest kochany.

Jest sierotą bo nie am rodziców, czy jest małosamodzilny - typ synka mamusi? To różnica. Jak opcja pierwsza, to zmuś go do podejmowania samodzielnych decyzji. Jak opcja druga - daj sobie z nim spokój...

Opcja 2- ma 25 i nadal mieszka z rodzicami.

Gość swego czasu
byłam z facetem mojego wzrostu. Rozstaliśmy się krótko po tym jak w pociągu nie mógł wrzucić mojego plecaka na górną półkę :-D No nie to było głównym powodem oczywiście ale mój mąż ma 185cm. I to był dobry wybór :-)

Gość doopicielka_mózgownicy
samiec alfa jak jedzie to cała droga jego! a kraksę zawsze robi ten drugi głupek i nazywają to "wypadkiem".

Gość a ja juz mam meza
moj nie jest sierota lecz maminsynkiem:-( nie potrafi odmowic nic nikomu nie potrafi powiedziec ze ktos mowi bzdury i ze ma inne zdanie nawet mi nie przyzna racji mimio iz wie ze ja mam a ktos nie nie potrafi sam czegos zalatwic nie potrafi kulturalnie rozmawiac tylko jak jakis prostak (wstyd mi za niego...) nie potrafi myslec o przyszlosci tylko zyje "na teraz" nawet w lozku mam problem z dojsciem...... jestesmy 7 lat po slubie bez dzieci... BOZE!!! GDZIE JA MIALAM OCZY I ROZUM???? I CO TERAZ??? nie potrafie odejsc...mimo ze juz go nie kocham...

Do tego jest gruby i wcale mnie nie podnieca, ja jestem szczupła i ładna, mam talie osy(tylko 92cm), co myslicie? odejsc od niego ?męczę się z nim...

Gość kasia księżniczka
"....ja jestem szczupła i ładna, mam talie osy(tylko 92cm), co myslicie? odejsc od niego ? .." :D:D:D:D:D dobre:P