FuckingQueen 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Hej! Mam bardzo ważne pytanie..Mianowicie chodzi o "coś" co wystaje z pochwy. Jak czytałam kiedyś inny temat "języczek" który z niej wychodzi. Kompletnie nie mam pojęcia co to jest ale po przeczytaniu niejednego forum trochę się uspokoiłam i chyba chodzi o pozostałość po błonie dziewiczej. Znajduje się to przy wejściu do pochwy i z niej wystaje, chyba że "to" wsunę do środka. Boję się że jak to chłopak zobaczy to go to obrzydzi lub coś :( Byłam u ginekologa , nie pytałam się o to ale widział to i nic na ten temat nie mówił.... Dołączyłam obrazek a "to coś" zaznaczyłam kolorem czerwonym. Też macie takie coś? Proszę tylko żebyście mnie nie wyśmiewały bo na prawdę się tego wstydzę :( http://i29.tinypic.com/14dpkjm.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 każda kobieta to posiada nie znam dokłądnej nazwy ale tak ma poprostu być nie masz o co sie martwić, kobiety już poprostu mają taką skomplikowaną budowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FuckingQueen 0 Napisano Wrzesień 11, 2009 Dziękuje bardzo ^^ ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach