Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wniebowiżeta

Jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!Umieram ze szczęścia

Polecane posty

Gość wniebowiżeta

tyle lat starań, inseminacje, invitro. Postanowiliśmy spróbować jeszcze raz, ten jeden jedyny raz i wiecie co, to siódmy dzień po transferze zarodka beta 24. Jestem w ciąży. Boże rośnij maluszku zdrowo, zostań ze mną w brzuszku, bo uratowałeś moje życie....

Gość Women In Kitchen
Women Gratuluje :)

Gość ja 1987
gratulacje :)

Gość wniebowiżeta
A dziękuje. Zobaczymy, jak ładnie beta będzie przyrasta. Boże niech rośnie błagam niech rośnie....

Gość Kochana - Niech Bóg Wam
sprzyja:)

Będzie Ok, zobaczysz. Jeśli to będzie dziewczynka, daj jej na imię Patrycja. Wiem że to jeszcze duużo za wcześnie, ale ja tak z góry mówię ;)

Gość wniebowiżeta
Wiecie, dwa lata temu poszłam na in vitro i usłyszałam sorry, nie udało się proszę przyszykować się na poronienie...... Miałam dwa zamrożone zarodki. Ale bałam się, tak się bałam po nie wrócić. Trzy miesiące temu przyszedł do mnie brat, i drugi brat i mamusia i babcia, uzbierali pieniażki, bym mogła znów starać się o dziecko, mimo ze od roku czekam w adopcji. Poszłam, tak wiele serc, chciało by się udało. Tak wielu ludzi. I dziś słuszę od lekarza. Gratuluję jest Pani w ciązy, zobaczymy jak zarodek będzie się rozwijał. Ja wiem, że to ciąża ryzyka Ja wiem, że muszę odczekać az beta zacznie ostro wzrastać, Bede leniuchowac, dobrze się odżywiac, tylko BOŻE NIE ZABIERAJ MI TYCH DZIECI, LUB DZIECKA. To jedyna szansa, by mój mąz został ojcem biologicznym. Ja już nigdy nie wrócę na in vitro, bo zaszkodziło to mojemu zdrowiu. Boże, błagam, niech one ze mną zostaną.....

Gość Kochana - Niech Bóg Wam
Będzie dobrxze - módl się! wiem co czujesz... mi się udało - ale mialam inna historię - córcia teraz śpi za ścianą a ja jestem szczęśliwa, że ją mam:)

Gość zycze powodzenia
!!!!!!!!!!!!

Gość trtr
No to trzymajcie się oboje, ty i maleństwo. Niech zdrowo rośnie!!

az mi sie lezka zakrecila..kuzwa lzy normalnie.....ja tez trzymam kciuki autorko za ciebie i za malenstwa badz malenstwo🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 bedzie dobrze , musi byc dobrze🌼 dla jednych miec dzieci to cos normalnego, cos co jest koleja zycia , staram sie i mam a dla innych to cos co nada im sens zycia o co musza sie naprawde postarac, taki Maly cud o ktorym marzy bardzo wielu ludzi...

Gość Dosia30
Ja tez jestem w ciąży, wczoraj sie dowiedziałam. Było to in vitro. W 10 dni po transferze moja betka 101 j . Jaka ja jestem szczęśliwa, wreszcie moje marzenie sie spełniło!!!!!!!!!11

Gość juliiiitka
gratuluje serdecznie:) tez jestem w ciazy i chcialabym sie cieszyc tak jak ty:( ale jest zupełnie odwrotnie;(

Gość wniebowiżeta
Dosia my to chyba z tego samego wątku bocianowego jesteśmy..... Jak tu się nie cieszyć z ciąży, co prawda czekam jeszcze na 2 weryfikacje, by sie upewnić, że wszystko jest ok, ale szczęśliwa jestem bardzooooooooooooooo........................

Gość az sie popłakalam
kochana trzymam kciuki zobaczysz jaka bedziesz,bedziecie szczesliwi

Gość Dosia30
wniebowzieta a ty na którym topiku bocianowym jeses?

Gratuluje 🌼 Trzymam za ciebie kciuki, będzie wszystko dobrze, spokojnych 9mcy ci zyczę,