Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaskotanka24

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość łaskotanka24

Mój chłopak nie pieści mojej łechtaczki,podczas seksu bardzo rzadko na to wpada a ja chyba zamiast seksu wolałabym żebysmy sie własnie tak pomiziali:o nie wiem czy mu o tym powiedzieć czy nie żeby go nie urazić

nie mecz sie z tym tylko mu po prostu powiedz ;) i dla niego i dla Ciebie bedzie to nowe doswiadczenie ;>

Gość łaskotanka24
ciągle mnie dotyka,pieści ale nie 'tam', boję się że się mnie brzydzi w tym miejscu:o

Gość łaskotanka24
jak to mam mu o tym powiedzieć? ludzie ze sobą rozmawiają? my się cały czas bzykamy i nie mamy czasu na takie rzeczy jak rozmowa... macie jakieś inne pomysły? zresztą mój chłopak jest niedorozwiniętym emocjonalnie gówniarzem, który obraziłby się gdybym mu zwróciła na cokolwiek uwagę...

w czasie sexu w trakcie pieszczot sama nakieruj jego reke na lechtaczke. jak bedzie mial waty to powiedz ze nie myslalas co robisz tak bylo Ci dobrze ;p a moze akurat mu sie spodoba :D?

Gość Twój facen nie lubi wiszącego
mięcha czyli twojej łechtaczki, pora chyba z nim pogadać, jak mu się odmieni to wypad!

Gość Janek po 50
A minetki? Nigdy tego nie robicie?

Gość _Misiek_
Cóż, niektóre kobiety nigdy nie osiągają orgazmu pochwowego, a orgazm łechtaczkowy jest typowy dla nich. Potem tylko lament w gabinecie gdy seksuolog im o tym mówi. Więc powiedzieć jak najbardziej, na pewno nie będzie się czuł urażony. Rozmowy np. przy poobiedniej kawce to podstawa udanego partnerskiego związku.

Jak Wy ze sobą nie rozmawiacie, to proponuję przekazać mu Twoje potrzeby w formie gustownego komiksu rysunkowego. :P A jak jest to poza Twoimi możliwościami, to przygotuj stosowną kartkę z napisem "popieść łechtaczkę". :P