Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On_24

Też tak macie?

Polecane posty

Gość On_24

Wstajecie rano i do południa chodzicie wkurzeni, po południu wpadacie w stan obojętności, dopiero wieczorem odżywacie i byście mogły pracować na pełnych obrotach i trzeźwo myśleć? Nie wiem może ja jestem nocny marek bo lubię "mantyczyć" w nocy, lepiej mi się myśli. Dziwnie to zabrzmi ale późnym wieczorem i w nocy dojrzalej myślę niż w dzień, gdzie wpadają mi głupie pomysły. A może to poprzez nie wsypanie bo z reguły kładę się spać po 3 w nocy a muszę wstać przed 9 rano?

Gość On_24
Najgorsze są te nocne skurcze moszny, które doprowadzaja mnie na skraj szaleństwa :(

Gość On__24
Ten drugi to podszyw, już mi ukradli nick. Fajnie się bawią gimbusy

Gość zwykle podszyw
to komplement, nie przejmuj się. A co, teraz nie mozesz spac?

Gość jajajajajajaj
ja tak mam! dokladnie jak opisales! w dzien nie bardzo ale pod wieczor, wieczorem czy w nocy wychodza wszystkie "demony" ze mnie:-)

Gość On__24
Nie mogę, pewnie będę siedział do 2 w nocy. Ale w sumie to dobry przykład, ten tekst tego podszywa w dzień by był dla mnie zabawny ale teraz dla mnie to jest żałosne. Czasem odczuwam jak by to była jakaś schizofrenia :o

Gość On__24
W sumie to tez uciążliwe, bo wszelkie obowiązki mam ochotę robić między godziną 22 a 2 w nocy

Gość jajajajajajaj
no to witaj:-) posiedzimy razem do 2 a potem wezmiemy sie za odkurzanie :-) Ok?

Gość jajajajajajaj
to nie bezsennosc:-)

Gość ale lipaaa
Jeśli chodzi o jakąś twórczą pracę przy kompie, to zdecydowanie wolę robić, to w nocy, ale na odkurzanie o 2 w nocy, to nie mam siły ;)

Gość On__24
Nie bezsenność. A raczej rozregulowany organizm. Z drugiej strony od pewnego czasu bardzo dużo pije napojów energetycznych typu Tiger, Red Bull czy z carrfurra zwykły napój energetyczny. Nawet wieczorami

Ja rano przez godzine jestem nieżywy, potem mam apogeum fizyczne, a dopiero w nocy moj umysl zaczyna pracowac na swoim wysokim poziomie :D

Gość ale lipaaa
Nie pij tych napoi tak dużo, bo to same świństwa,

Gość jajajajajajaj
to po co pijesz? wlasnie po tym to masz :-) (sprawdzone:-) ) a ja mam tak bez tych dupereli:-(

Gość On__24
Tez miałem bez tych dupereli, ale to się powiększyło. To jest jak nałóg picia tego. Szczególnie jutro z rana muszę mieć trzeźwy umysł, więc chłodzi się Red Bull Cola :P Ale codziennie sobie obiecuje, że się nauczę spać o 22:00 a w dzień będę dużo pracował. Póki co puste słowa :o

Gość ale lipaaa
Generalnie jeśli wam nie przeszkadza to zbytnio, to znaczy możecie spać mało, to spoko, to różnie bywa, nie każdy potrzebuje 12 h snu

Gość ale lipaaa
Ja najgorsze problemy, to mam ze wstawaniem 6,7 rano to dla mnie noc nawet jak położę się przed 24...sama myśl, że czasem muszę tak wstać mnie paraliżuje.

Gość jajajajajajaj
lepiej wypij browara i po sprawie:D moja kuracja byla taka ze przez 2-3 tyg wstawalam o 6 rano...bez jaj:D i po 2-3 tyg padalam kolo 23. ale jak widze ze znow cos "szwankuje" to znow wstaje o 6 kilka dni i jest ok:D

Gość On__24
Ja generalnie potrzebuje snu 8-9 godzin

Gość ale lipaaa
Ja nigdy się nie ściągnę z wyrka o 6 rano, jak nie muszę ;), dumna z siebie jestem, jak uda mi się ok. 8 ściągnąć z łóżka :D

Gość ale lipaaa
a to fakt, że jak wstajesz o 6, 7 rano, to wcześniej Cię muli i idziesz spać, tylko u mnie to też nie ma zasady ;)

Gość ale lipaaa
tak się zastanawiam jak ja wstałam kiedyś do szkoły o tej 7 z minutami, no i rzadko mnie nie było w szkole, nigdy się nie spóźniłam :D

Gość On__24
Ja tez się zastanawiam :D Ale wtedy się spać między 22 a 23 :P I w dodatku miało się internet z limitami, więc się nie siedziało po godzinach :P

Gość ale lipaaa
To fakt szło się spać ok. 22, ja nie miałam netu, nie te czasy :P, stara jestem ;)

Gość ale lipaaa
A podobno z wiekiem mniej snu potrzeba, a u mnie chyba jest odwrotnie :D

Gość On__24
Ale to po 50tce :P

Gość ale lipaaa
To jeszcze mam czas :D, uff jestem spokojniejsza. A poważnie mówiąc, to ja jak się nie wyśpię, to się nie nadaje do niczego, to już szybciej mogę nie dojeść i dobrze funkcjonować niż się nie wyspać...

Gość On__24
Dlatego czas spać :D

Gość ale lipaaa
No właśnie, to ja spadam, dobrej nocy ;)