Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloziomal2

Ból kolana- Pomóżcie !

Polecane posty

Gość eloziomal2

Witam, mam 14 lat, 183 cm wzrostu, ważę 74kg. Uprawiam regularnie sport. Od jakiegoś czasu czuje lekki ból w prawym kolanie. A dokładnie w górnym rogu rzepki. Boli mnie jak biegam czy jak robię przysiady. Nie zawsze mnie boli, czasami. Jak myślicie czy to jest spowodowane tym że jeszcze rosnę czy co? może jakaś maść na to?

Gość eloziomal2
Może miał tak kiedyś ktoś z was?

Gość może to...
Może to początki chondromalacji...

Gość Effka88
Cześć.Ja mam problemy z kolanem od szkoły podstawowej.Również regularnie uprawiałam sport aż do 2 klasy technikum. Ciągle miałam bóle prawego kolana, puchło mi, nie mogłam kucać i chodzić po schodach,klęczeć i tak mam do tej pory.Musiałam zakończyć uprawianie sportu, nawet jazde na rowerze:(miałam przez to doła.Chodziłam prawie rok na rehabilitacje i nic mi tonie pomagało tylko było coraz gorzej.Niestety wylądowałam na stole operacyjnym-miałam artroskopie i miałam chondromalacje to było ponad dwa lata temu. . .Radzę Ci iść do bardzo dobrego lekarza ortopedy i to nie jednego lepiej sie upewnić u paru innych. Ale głowa do góry, da się z tym żyć jest bardzo ciężko ale się da:)

Gość eloziomal2
Mi się wydaje że to jest spowodowane tym że jestem w okresie szybkiego rośnięcia. mój brat miał to samo jak był w moim wieku. teraz ma 18 lat i jest wszystko ok. i kolano mi nie puchnie.