Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ires333

Moja córka wróciła z Anglii

Polecane posty

Gość ires333

Wyjechała tam na siedem lat, długo nie utrzymywaliśmy z nią kontaktu i wróciła z 5 letnim dzieckiem

Gość gratulacje
jesteś babcią :)

Gość ires333
wcale nie jesteśmy zadowoleni z tego co się stało, ona nic na ten temat nawet nie mówi

Gość ires333
Nie ma czego gratulowac, ona ma dziecko ale nie ma męża a drugie ona już nawet nie może miec więcej dzieci bo swój poród przepłaciła utratą macicy :(

Gość babcia terenia
pogratulować córce mamusi... ty jesteś zupełnie pozbawiona uczuć czy tylko udajesz?

Gość a ja juz mam meza
a teraz powinnas sie cieszyc ze masz wnuka i przestac szukac problemu! I co z tego ze ma dziecko?! A ty czemu ja urodzilas? BO CHCIALAS JAK ONA!! lepiej ze jest sama niz z jakims popaprancem ktory niszczyl ja pewnie psychicznie i fizycznie!

Gość ires333
Niby z czego mam się cieszyć? urodziła dziecko ale jest sama i pewnie bedzie już sama do końca życia. Poza tym ciężko jest mi zaakceptować to że mam wnuka, którego zobaczyłam po 5 latach. Mój mąż owszem nawet się ucieszył ale ja nie wyobrażam sobie tego że ktoś zaczyna do mnie mówić babciu

Gość new apple juice
Boże, jaka z Ciebie kretynka. zamiast wspierać córkę, nawiazywac kontakt z nowopoznanym wnukiem, siedzisz i żalisz się na kafe. to prowo? jesli nie to coraz bardziej zaczynam doceniać moją Mamę, że nie jest taka jak Ty...

Gość to się ciesz że masz wnuka a
twoja córka już nigdy nie wpadnie :D

Gość ires333
Nie utrzymywaliśmy z nią kontaktu bo zależało nam na tym by ona po technikum poszła na studia, ona jednak wolała wyjechac do pracy zamiast się uczyc. Teraz postanwiła otworzyc własny interes. Ja teraz sama nawet nie wiem jak mam z nią rozmawiać

Gość babcia terenia
Niby z czego mam się cieszyć? że odzyskałaś córkę? że masz kolejną osobę do kochania?

Gość ires333
Tak i co z tego skoro nie umiem z nią rozmawiac

Gość teraz przynajmniej
wiemy czemu córka od Ciebie uciekła :o

Gość babcia terenia
Tak i co z tego skoro nie umiem z nią rozmawiac skoro wróciła na stałe masz mnóstwo czasu na nadrobienie tej zaległości :) Proponuję na początek gryźć się w jezyk za każdym razem jak będziesz miała ochotę wpaćś w ton krytykująco-nakazujący i powinno pójść z górki ;)

rozumiem ciebie. mam corke z ktora nie umiem sie porozumiec. nadajemuy na innych falach. gdyby miala zrobic mi taki numer tez nie wiedzilabym jak z nia rozmawiac. z czasem zaakceptujesz istnienie wnuka i pomozesz corce w trudnych chwilach. w koncu ona znalazla sie w sytuacji bez wyjscia skoro wrocila sama z dzieckiem do rodziny. nie bylo jej latwo podjac taka decyzje. musiala sie przelamac. teraz ty masz przewage ale nie mozesz tego jej okazac. ona potrzebuje pomocy i tylko ty z mezem mozecie jej to okazac. przyjdzie czas ze wam za to podziekuje i zwierzy sie ze swojego sekretnego zycia.

Gość taki jeden z polski ...
ires333 - wiesz co ? Jestes przykladem polskiego pustaka. Niestety wiekszosc naszego spoleczenstwa to takie miernoty jak ty ... (ty nie pisze z duzej litery bo do bezmyslnych istot nie mam szacunku) Ale ty i tak niezrozumiesz o co chodzi ...

Gość Panna znikad
Ires, zaakceptuj,ze Twoja corka to dorosla osoba i podejmuje wlasne decyzje, chocby i te nietrafione. Dopoki tego nie zrozumiesz - nie dogadacie sie. To jest jej zycie, a Ty wyluzuj i badz chociaz neutralna jesli nie potrafisz byc dla niej oparciem. A z wnuka sie ciesz - to Twoja krew. Poza tym, sa rzeczy na ktore nie mozesz miec wplywu tak jak istnienie wnuka, wiec nie ma sensu sie tym martwic,ze corka urodzila dziecko pozamalzenskie.

Gość do taki jeden z polski
Ciekawa jaka byłaby Twoja reakcja gdyby córka wróciła po tylu lat do Twojego domu z obcym,praktycznie dzieckiem?:O

"Niby z czego mam się cieszyć? urodziła dziecko ale jest sama i pewnie bedzie już sama do końca życia. Poza tym ciężko jest mi zaakceptować to że mam wnuka, którego zobaczyłam po 5 latach. Mój mąż owszem nawet się ucieszył ale ja nie wyobrażam sobie tego że ktoś zaczyna do mnie mówić babciu" nie umiesz z nia rozmawiac,bo Ty pojebana baba jestes.Jkabys chciala widziec wnuka to bys zobaczyla widocznie w dupie mialas corke,bo sie sprzeciwila twoim planom odnosnie jej zycia.Co za babol!

Gość prawda jest taka że nawet jakb
y twoja córka wyszła za mąż to z tego jego męża mogła być nic nie mieć a córka i wnuk kiedyś może ci pomogą :)

Gość ciesz się że córka wogóle ma
dziecko bo więcej już ich nie bedzie miała :)

Gość to ciesz się z wnuka
:)

Gość a z czego ma sie cieszyc
a z czego ma sie cieszyc ? ze ma corke szmate ktora puscila sie z jakims brudasem i ze po 5 latach sie dowiaduje o tym ze jest babcia ?

Gość to ciesz się z wnuka
To że ma dziecko nie znaczy że jest szmatą!! nie oceniaj tej dziewczyny.. Powinna się cieszyc z tego że córka wróciła i chyba ma pieniadze skoro otwiera swoj interes :O

Gość a z czego ma sie cieszyc
ta jasne na emigracji poznala wielka milosc i z nim zaszla w ciaze nie tworzcie bajek kazdy wie co robia polki z dala od domu

Gość popieram kant dupy
Brawa za odwage dla córki autorki :)

Gość tokio Ice
Twoja corka jest w tej szczesliwej sytuacji, ze nigdy nie bedzie sama - ma dziecko. A co do ciebie, autorko, to jeszcze nie wiadomo :)

Gość akronim
jakiego koloru jest dziecko?