Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SmutnoMiZpowoduICHpostawy

Problem czy to hipohondria??

Polecane posty

Gość SmutnoMiZpowoduICHpostawy

Chciałabym wam przectawić mój problem Otóż po porodzie miałam problemy z miesiączką bolesnoscia piersi gorączką i bólami głowy, chodziłam po wielu lekarzach i nikt nie postawił diagnozy, po jakims czasie ktos wpadł na pomysł żeby zrobic prolaktynę iwyszedł problem, potem okazało sie ze mam gruczolaka na przysadce wielkosci 3mm , lekarz endo zlecił mi badanie na wzrok czy ne ma ucisku bo słabo widzialam, wyszło że nie mam ucisku ale wade wzroku, miałam jakas plamke i podejrzewał jaskrę zrobiłam oct i wszło ok ale nsze okulary bo miałam - 2 jakas wade i to była przyczyna złego widzenia, teraz znowu mam problem z jelitami a własciwie miałam go wcześniej ale nie zwracałam na niego uwagi do czasu gdy zauważyłam krew na stolcu, myślałamze to chemoroidy ale okazało sie ze nie i mam miec kolonoskopie. Mój problem polega na tym ze rodzina uważa mnie za hipohondryczkę, ale ja mam wątpliwosci twierdzą że szukam sobie chorób z nikim nie moge porozmawiać w rodzinie bo wszyscy nie zwracaja na to uwagi. Wczesniej byłam pobita i jeżdziłam wiel po lekarzach gdyz nie umiałam sobie poradzić z emocjami i nerwami, podejrzewano padaczkę emocjonalną ale wszystko wyszło ok i wyszło że mam tak przez nerwy. Od tego czasu rodzina nie zwraca na mnie uwagi i jest mi z tym źle, może faktycznie sama szukam sobie problemów? Ale ja ciaglę czuję się zmęczona senna chudne i poprostu szukam powodu tego..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować